La Costeşti s-a finalizat cadastrarea tuturor drumurilor comunale

 Breaking News
La Costeşti s-a finalizat cadastrarea tuturor drumurilor comunale
septembrie 03
20:25 2017

Până în prezent, localitatea Costeşti nu s-a pliat condiţiilor impuse de programele europene, însă, prin faptul că este asociată prin asociaţia de dezvoltare comunitară cu localităţile Bărbăteşti şi Pietrari, se aşteaptă ca noile axe de finanţare să fie mult mai accesibile, şi să permită atragerea fondurilor europene. În acest sens, primarul Toma Peştereanu va depune proiectul mult visat, pentru construirea unei zone sportive şi de agrement unde se va construi un bazin de înot, un stadion, terenuri de tenis, volei şi handbal. Toma Peştereanu spune că, pe O.G. 28 a depus trei proiecte, toate fiind finanţate: „Avem două proiecte pentru asfaltarea unor drumuri şi proiectul pentru modernizare, reabilitare şi dotarea şcolii, investiţie în valoare de 29 de miliarde. Sunt mulţumit că, după atât amar de vreme, am reuşit cadastrarea tuturor drumurilor comunale. Urmează să le depunem şi la Consiliul Judeţean, în vederea modificării Hotărârii de Guvern. La următoarea alocare de fonduri de la Consiliul Judeţean va primi bani şi localitatea Costeşti. În primul rând, trebuie să se ţină cont că au primit foarte multe localităţi bani pentru pietruirea drumurilor comunale, aceleaşi drumuri de ani de zile, drumuri care astăzi ar trebui să fie asfaltate, sau poate chiar sunt asfaltate. Consider că trebui să se facă o analiză clară a situaţiei din teren, pentru fiecare localitate.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Cautam sudori de sarma plina, sudori de sarma tubulara si lacatusi pentru un proiect urgent in Germania si Spania.
 Proba de lucru se va sustine in Bucuresti.
 Pentru detalii si programare la proba sunati la 0728865354.

Special

Petrecerea copiilor – testul de creativitate pentru parinti

Cum sa ii multumesti pe copii pare sa fie o misiune cu greutate pentru fiecare parinte. Asta incearca acestia zi de zi, insa testul suprem este legat de ziua de nastere.

Ce le atrage pe tinere să aleagă un studio de videochat

În ultimii ani, piaţa studiourilor de videochat a explodat. Din anii 2000, acestea şi-au făcut apariţia pe piaţă, revoluţionând concepte, idei, prejudecăţi şi tipuri de joburi.

Află care sunt cele mai frecvente erori ale unui magazin online

Desfășurarea unei activități în mediul online poate veni cu o serie de avantaje, atât financiare cât şi non-financiare, dar în același timp succesul vine în urma atenției oferite până și celor mai mici detalii.

Ajutorul bărbaților în alegerea inelului de logodnă

Când vine vorba despre alegerea unui inel de logodnă potrivit pentru partenara de viață, acest lucru poate deveni copleșitor pentru bărbați și mai ales pentru unul care nu are nici cea mai vagă idee cum anume poate să îndeplinească această sarcină corect.

De ce și cum să alegi un scaun de masaj? Află cele mai importante aspecte

Lumea este într-o continuă schimbare și ritmul vieții pare să fie unul din ce în ce mai alert, mai rapid, iar toate acestea se concretizează într-un nivel de stres foarte ridicat.

Stirile pe zile

septembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...