Consiliul Judeţean a semnat primele contracte de finanţare prin PNDL-2

 Breaking News
Consiliul Judeţean a semnat primele contracte de finanţare prin PNDL-2
septembrie 10
19:45 2017

Pe 5 septembrie 2017, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a fost la Ministerul Dezvoltării unde, în prezenţa ministrului Sevil Shhaideh, a semnat contractele de finanţare pentru primele 10 milioane de lei, dintre cele 200 de milioane de lei alocate Consiliului Judeţean Vâlcea. Consiliul Judeţean Vâlcea are aprobate de la Ministerul Dezvoltării Regionale 13 proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere, proiecte care totalizează 208 milioane de lei noi, adică 2008 miliarde de lei vechi. După cum se ştie, judeţului nostru i-au fost alocate, ca urmare a cererilor depuse de primari, dar şi de Consiliul Judeţean, aproximativ 7500 de miliarde de lei vechi: „Astăzi, la Bucureşti, am semnat primele contracte pentru lucrări dintre cele 13 pe care Consiliul Judeţean Vâlcea le are aprobate. Primele 5 contracte au o valoare de 108 miliarde de lei vechi, şi cuprind modernizarea şi reabilitarea Şcolii Populare de Arte, modernizarea, reabilitarea şi asfaltarea unor drumuri judeţene. Îi mulţumesc doamnei ministru Sevil Shhaideh şi domnului ministru secretar de stat Adrian Gâdea pentru modul corect în care tratează judeţul Vâlcea. Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) este un program deosebit de important pentru ţara noastră, lansat de domnul Liviu Dragnea, cel care era ministru la acea vreme. PNDL este un program prin care România se modernizează, şi prin care judeţul Vâlcea va beneficia de investiţii importante la nivelul infrastructurii, unităţilor sanitare, unităţilor de învăţământ, reţelelor de alimentare cu apă şi altor investiţii destinate modernizării tuturor localităţilor din ţara noastră. În zilele care vor urma, vom continua procedura semnării contractelor la Ministerul Dezvoltării Regionale, pe măsură ce documentaţiile vor fi gata”, a spus Constantin Rădulescu, în urma vizitei făcute la Ministerul Dezvoltării. Până pe 31 octombrie 2017, sunt aşteptaţi şi primarii vâlceni cu întreaga documentaţie aferentă cererilor de finanţare aprobate prin PNDL-2, urmând ca, în scurt timp, şi aceştia să semneze contractele de finanţare pentru investiţiile respective.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Cautam sudori de sarma plina, sudori de sarma tubulara si lacatusi pentru un proiect urgent in Germania si Spania.
 Proba de lucru se va sustine in Bucuresti.
 Pentru detalii si programare la proba sunati la 0728865354.

Special

Petrecerea copiilor – testul de creativitate pentru parinti

Cum sa ii multumesti pe copii pare sa fie o misiune cu greutate pentru fiecare parinte. Asta incearca acestia zi de zi, insa testul suprem este legat de ziua de nastere.

Ce le atrage pe tinere să aleagă un studio de videochat

În ultimii ani, piaţa studiourilor de videochat a explodat. Din anii 2000, acestea şi-au făcut apariţia pe piaţă, revoluţionând concepte, idei, prejudecăţi şi tipuri de joburi.

Află care sunt cele mai frecvente erori ale unui magazin online

Desfășurarea unei activități în mediul online poate veni cu o serie de avantaje, atât financiare cât şi non-financiare, dar în același timp succesul vine în urma atenției oferite până și celor mai mici detalii.

Ajutorul bărbaților în alegerea inelului de logodnă

Când vine vorba despre alegerea unui inel de logodnă potrivit pentru partenara de viață, acest lucru poate deveni copleșitor pentru bărbați și mai ales pentru unul care nu are nici cea mai vagă idee cum anume poate să îndeplinească această sarcină corect.

De ce și cum să alegi un scaun de masaj? Află cele mai importante aspecte

Lumea este într-o continuă schimbare și ritmul vieții pare să fie unul din ce în ce mai alert, mai rapid, iar toate acestea se concretizează într-un nivel de stres foarte ridicat.

Stirile pe zile

septembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...