Noi proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii la Stoeneşti

 Breaking News

Noi proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii la Stoeneşti

Noi proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii la Stoeneşti
septembrie 21
05:41 2017

Prin grija primarului Gheorghe Dumbravă şi cu sprijinul Ministerului Dezvoltării, la Stoeneşti se vor derula, în următoarea perioadă, încă trei proiecte importante pentru comunitate. Este vorba despre extinderea sistemului de alimentare cu apa în satul Zmeurătu, extinderea reţelei de canalizare menajeră şi dotarea cu calculatoare, videoproiectoare şi mobilier şcolar a Şcolii Gimnaziale Stoeneşti: „Am avut depuse şase proiecte şi ne-au fost finanţate trei. Vreau să spun că sunt chiar mulţumit, având în vedere că, în 2012, când am preluat frâiele acestei administraţii locale mi-am propus să alimentăm cu apă şi canalizare întreaga localitate, lucru care, după selectarea proiectelor pe O.G. 28, mă aduce în stadiul pe care mi-l doream. Am primit un proiect pentru extinderea canalizării în satele unde aveam apă, dar nu aveam canalizare, iar suma este una frumoasă, respectiv 130 de miliarde de lei vechi. Apoi am prins alimentarea cu apă în ultimul sat, Zmeurătu, în care nu aveam apă deloc, proiect care a primit o finanţare de 23 de miliarde. Cel de-al treilea proiect vizează dotarea cu calculatoare, videoproiectoare şi mobilier şcolar a Şcolii gimnaziale din Stoeneşti, un proiect de aproape 2 miliarde de lei vechi”, ne-a declarat primarul Gheorghe Dumbravă.

Gheorghe Dumbravă: „Dezamăgirea noastră este la drumuri”

Şi pentru că îşi doreşte întotdeauna mai mult pentru comunitatea pe care o reprezintă, primarul Dumbrava spune că şi-ar fi dorit să prindă la finanţare măcar un proiect de asfaltare deoarece oamenii sunt nerăbdători să aibă asfalt în faţa porţii: „Spuneam că sunt foarte mulţumit, pe de-o parte, iar pe cealaltă parte sunt nemulţumit de faptul că, din două proiecte care vizează modernizarea drumurilor nu am prins la finanţare nici unul. Iar cel de-al treilea cuprindea modernizarea iluminatului public în localitate, deoarece lămpile noastre sunt, pe alocuri, rudimentare, şi mi-aş fi dorit şi eu un iluminat modern, pe lămpi cu Led. Dezamăgirea este la drumuri, dar cred că, la acest capitol m-aş fi grăbit puţin, în condiţiile în care aş fi turnat asfalt, deşi aveam zone unde nu aveam introdusă canalizarea. Mi s-a părut că şi ministerul a avut o gândire sănătoasă, deoarece mi s-a trimis o adresă prin care am fost întrebat dacă există canalizare pe drumurile pe care doresc să le asfaltez, iar eu am răspuns cu sinceritate că nu în totalitate. Sper ca şi oamenii care ar fi putut să beneficieze de aceste proiecte de asfaltare să înţeleagă acest lucru, şi să mai aibă puţină răbdare. Am înţeles că va mai exista un PNDL-3, şi poate o să primim şi noi un proiect pentru drumuri”, ne-a mai spus primarul Gheorghe Dumbravă.

 

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...