Aport de capital străin din Franţa de 500.000 de euro pentru o firmă din Râmnicu Vâlcea, din domeniul industrial

 Breaking News
Aport de capital străin din Franţa de 500.000 de euro pentru o firmă din Râmnicu Vâlcea, din domeniul industrial
septembrie 24
20:28 2017

În cursul lunii trecute, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) a consemnat o majorare de capital de 500.000 de euro pentru SC SBV Machining SRL Râmnicu Vâlcea de la societatea-mamă din Franţa – Sern Ball Valves SAS. SC SBV Machining SRL are ca domeniu de activitate principal „Fabricarea de articole de robinetărie”, un număr mediu de 67 de angajaţi, iar cifra de afaceri netă în 2016 a fost de peste 5,56 milioane de lei. Luna trecută, compania Sern Ball Valves din Franţa, în calitate de administrator unic al SC SBV Machining SRL Râmnicu Vâlcea a aprobat majorarea capitalului social al societăţii din Vâlcea cu echivalentul în lei a sumei de 500.000 de euro la data acordării tranşelor de împrumut, prin încorporarea tuturor creanţelor exigibile până la concurenţa sumei mai sus menţionate, adică suma de 2,216 milioane de lei. Aceste creanţe reprezintă o parte din împrumutul acordat de firma franceză către SC SBV Machining SRL, conform raportului de evaluare întocmit de expertul contabil Dumitru Constantin nr. 6/29 iunie 2017. În urma majorării, capitalul social al SC SBV Machining SRL a crescut de la 400.000 de lei la 2,616 milioane de lei, fiind împărţit în 261.662 de părţi sociale cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, având următoarea structură: 400.000 de lei aport în numerar; 2,216 milioane de lei aport în natură (aport în creanţă) conform raportului de evaluare nr. 6/29 iunie 2017. În anul 2014, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea SC SBV Machining SRL, cu sediul social pe strada Uzinei nr. 1, capital social tip mixt (stat plus străin), capital social total de 400.000 de lei integral vărsat, fondator Sern Ball Valves SAS, administrator Christophe Antoine Camelio (data numirii 29 iulie 2014), tip durată – nelimitat.

Despre autor

Mihai Roman

Mihai Roman

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Cautam sudori de sarma plina, sudori de sarma tubulara si lacatusi pentru un proiect urgent in Germania si Spania.
 Proba de lucru se va sustine in Bucuresti.
 Pentru detalii si programare la proba sunati la 0728865354.

Special

Totul despre apa alcalină – beneficii și efecte asupra organismului

Sângele uman are un pH ușor alcalin, acesta încadrându-se între 7,35 și 7,45! Este necesară menținerea corespunzătoare a acestuia, deci corpul trebuie să ridice valorile respective, eliminând aciditatea din organism în vederea menținerii unui pH alcalin.

7 sfaturi pentru a evita o decizie gresita sau la intamplare

Durerea pierderii unei persoane apropiate este sfasietoare si este intensificata de toate amintirile care se reaprind in acel moment in suflet si in minte.
 

Unika – 10 ani de experiență și tradiție românească

Anul acesta se împlinesc 10 ani de existență a unei firme românești care a reușit să îmbine cu succes tradiția cu modernismul.

Esti antreprenor la inceput de drum? Iata 3 MITURI de care sa te feresti!

Daca tocmai ai pus bazele unei afaceri, te poti numi un curajos antreprenor. Aceasta orientare profesionala nu este pentru oricine si, de aceea, trebuie sa te simti mandru de reusitele tale.
 

Afla ce fel de barbati te atrag, in functie de SEMNUL ZODICAL!

Daca nu ti-ai gasit inca partenerul ideal, este posibil sa nu stii, la momentul actual, ce iti doresti cu adevarat de la un barbat. Acest lucru este perfect normal, deci nu trebuie sa iti faci griji.
 

Stirile pe zile

septembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...