ACS Şirineasa a obţinut cel de-al cincilea succes consecutiv în Liga a III-a, 1-0 la Petroşani, cu ACSO Filiaşi şi este lider în Seria C4.

Echipa antrenată de Gabi Mangalagiu a trecut cu bine şi peste etapa a V-a din Seria C4, în care s-a impus cu 1-0 acasă, la Petroşani, în disputa cu ACSO Filaşi. Unicul gol al partidei a fost reuşit de vâlceanul Octavian Vasile, în minutul 35, care, din poziţia de fundaş dreapta, a apărut surprinzător în careul advers, a driblat un adversar, apoi a rămas singur cu portarul şi a finalizat. Un alt vâlcean, Luci Iordache a fost eliminat pentru al doilea galben în mnutul 78 şi echipa a terminat în inferioritate. Alţi doi vâlceni, Ovidiu Popescu şi Raul Horumbă au intrat la Petroşani  în repriza secundă. De remarcat faptul că Horumbă revine după o operaţie la genunchi, care l-a ţinut pe tuşă circa două luni.

”Este un început foarte bun de campionat, ne bucură acest lucru, iar echipa începe să se omogenizeze, se ştie că s-au adus în vară mulţi jucători. Avem cinci victorii şi sper să avem rezultate în continuare. Vasile este jucător decisiv, care ne-a adus nouă puncte, sunt foarte mulţumit de el. Iordache este căpitanule echipei şi un jucător cerebral, care este indispensabil la mijlocul terenului. Mă bucură revenirea lui Horumbă după accidentare, el era liderul grupei de juniori 98 de la CSM şi a jucat şi anul trecut la vechea Şirneasa. Lăzărescu este un jucător foarte bun, dar, după plecarea portarului Teodorescu, trebuie să folosim trei jucători de câmp în teren şi pe postul respectiv avem junior.  S-a format un grup omogen la Petroşani, se sudează şi relaţiile de joc şi de prietenie, este o atmosferă foarte bună la echipă” a declarat antrenorul Gabi Mangalagiu.

După mutarea în Valea Jiului, la echipa de Liga a III-a  au mai rămas cinci vâlceni: Octavian Vasile, Lucian Iordache,  Ovidiu Popescu, Raul Horumbă şi Bogdan Lăzărescu.  Fost jucător la Chimia, antrenorul formaţiei ACS Şirineasa, Gabi Mangalagiu este şi el vâlcean prin adopţie, fiind stabilit de mulţi ani în oraşul de pe malul Oltului.

Echipa mutată la Petroşani este lider în Seria C4, având 15 puncte din 5 jocuri şi este secondată în clasament de CS U II Craiova, care are 13 puncte.  În mod normal, ACS Şirineasa se bate pentru promovarea în Liga a II-a cu CSM Şcolar Reşiţa (9 puncte din 4 jocuri).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *