Iarna nu-i că vara. Consiliul Judeţean ia măsuri ca vâlcenii să nu sufere în perioada de iarnă

 Breaking News

Iarna nu-i că vara. Consiliul Judeţean ia măsuri ca vâlcenii să nu sufere în perioada de iarnă

Iarna nu-i că vara. Consiliul Judeţean ia măsuri ca vâlcenii să nu sufere în perioada de iarnă
octombrie 21
10:16 2017

Întâlnire de gradul zero la Consiliul Judeţean Vâlcea. Pentru a nu-i prinde nepregătiţi înainte de iarnă, zilele trecute, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a convocat toţi directorii unităţilor subordonate instituţiei Consiliului Judeţean, respectiv CET Govora – furnizorul de apă caldă şi căldură pentru populaţia din Râmnic, RAJDP Vâlcea – Regia care se ocupă cu deszăpezirile şi reparaţia drumurilor în perioada de iarnă şi DGASPC Valcea – Direcţia care are în plasament copiii cu dizabilităţi şi bătrânii nevoiaşi, pentru a afla, de la fiecare în parte, problemele cu care se confruntă înainte de venirea sezonului rece. Rădulescu le-a trasat sarcini clare factorilor de răspundere pentru rezolvarea situaţiilor de urgenţă care ar putea să apară, în următoarea perioadă de iarnă:” Discutăm despre tot ce înseamnă instituţia aflată în coordonarea şi sub conducerea managerială a Consiliului Judeţean, dar şi despre o instituţia al cărei proprietar este Consiliu Judeţean, şi aici mă refer la CET Govora. Chiar dacă se află sub administrare judiciară, Consiliul Judeţean este proprietar. Ne interesează foarte clar ce se întâmplă în această iarnă la spitalele aflate în coordonarea Consiliului Judeţean, la Direcţia de Protecţie a Copilului, la Regia de Drumuri şi, după cum spuneam, la CET. Perioada de iarnă trebuie să ne găsească pregătiţi şi, de aceea, astăzi facem o trecere în revistă a problemelor pe care le avem şi a modului cum vă propuneţi dumneavoastră, ca manageri, să treceţi peste această perioadă, CET-ul asigurând încălzirea şi apa caldă pentru populaţie, iar în spitale asigurându-se toate condiţiile pentru ca, în cazurile unor fenomene deosebite, să nu fie probleme. De asemenea, Regia Autonomă de Drumuri aş vrea să fie mai pregătită decât anul trecut, când am reuşit să menţinem drumurile într-o stare de circulaţie foarte bună, iar la DGASPC Vâlcea, toţi cei pe care îi îngrijim să nu sufere, să beneficieze de toate condiţiile. Aşadar, facem această analiză şi, dacă este cazul, vom interveni să rezolvăm problemele. Pentru mine este foarte important să ştiu că toţi vâlcenii care interacţionează cu vreuna dintre instituţiile amintite sunt trataţi corect, sunt în cele mai bune condiţii”, a spus, în cadrul şedinţei respective, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...