Unika – 10 ani de experiență și tradiție românească

 Breaking News
Unika – 10 ani de experiență și tradiție românească
noiembrie 08
19:45 2017

Anul acesta se împlinesc 10 ani de existență a unei firme românești care a reușit să îmbine cu succes tradiția cu modernismul. Profesioniștii firmei Unika reușesc să combine tehnicile moderne cu tradiția românească obținând produse net calitative ce denotă nu doar experiență, ci și pasiune pentru munca depusă.

Tradiție

La acest capitol se încadrează trei aspecte: experiența îndelungată, aplicarea motivelor tradiționale românești, realizarea unor produse clasice, în speță agendele.

Când ai o afacere, preferi să lucrezi cu oameni care își cunosc meseria, care fac totul cu pasiune și dedicație, care pun o bucățică din sufletul lor în acele produse pe care le realizează. Iar dacă dorești să dăruiești un cadou personalizat, clar vei alege produsele realizate de o firmă care este recomandată de experiență și calitatea produselor sale.

Alegând astfel de produse pentru partenerii tăi de afaceri ori pentru membrii familiei tale, le vei sugera respectul pe care tu îl ai, la rândul tău, pentru ei.

Aplicarea motivelor tradiționale românești pe agende a fost  introdusă pentru prima dată în România de către Atelierele Unika. Acest lucru denotă faptul că se dorește continuarea meșteșugului coaserii și broderiei moștenite de la femeile înțelepte de pe meleagurile țării noastre. Așa cum spune legenda, firele utilizate reprezintă structura lumii, iar simbolurile brodate pe pânza pentru ritualuri au putere magică.

Agendele sunt cadourile tradiționale pe care orice firmă le oferă partenerilor săi de afaceri. Diferența constă în faptul că Atelierele Unika oferă posibilitatea de a alege din 40 de culori de piele naturală și din peste 100 de nuanțe și texturi de piele ecologică, personalizând produsele comandate fie prin broderie tradițională, fie prin aplicarea unui timbru sec, prin print UV, prin folio sau emboss.

 

Modernism

Cu toate că vorbim de produse tradiționale, lucrate manual, tehnicile utilizate sunt moderne. Practic tradiția este reînviată cu ajutorul tehnologiei.

Experiența se transformă în perfecționare profesională prin prisma anilor de testări și producere de produse lucrate manual. Tehnicile folosite reprezintă factorul modern combinat cu experiența și tradiționalismul unei firme pur românești. Posibilitatea de a personaliza produsele alese reprezintă șansa de a oferi ceva unic, elegant, stilat, în pas cu moda.

Astfel dorințele clienților de a avea propriul logo în culorile concepute în manualul de identitate vizuală a brandului a determinat pe reprezentanții firmei Unika să introducă print-ul UV pentru coperțile realizate în atelier. O altă tehnică utilizată este cea a emboss-ului care reprezintă scoaterea în relief pe diverse tipuri de hârtie și cartoane, dar și pe coperți a unor cuvinte ori imagini. Tehnica cea mai cerută este cea a imprimării prin folio care constă în încălzirea prin presiune și căldură pentru a lipi folia de materialul care se dorește a fi imprimat, spre exemplu o agendă. Specialiștii Unika folosesc și imprimarea cu timbru sec care reprezintă procedeul prin care se obține imprimarea unui logo cald, prin apăsare.

Fiecare client poate opta pentru tipul de agendă pe care dorește să îl comande. Astfel există posibilitatea de a alege nu doar culorile și nuanțele de piele naturală și ecologică, ci și modelul de agendă. Spre exemplu, se poate opta pentru agende datate, nedatate ori combinate, printate săptămânal ori cu planner. Unele agende au și buzunare interioare ori suport pentru pix. Clienții pot comanda atât  agende și notesuri, cât și mape de birou, etui pentru instrumente de scris ori cutii personalizate care să se asorteze și să fie în pas cu moda.

 

Tradiția dusă la rang de perfecțiune

Munca și respectul față de meserie se reflectă în calitatea produselor realizate de către specialiștii Atelierelor Unika. Alegerea unor cadouri de final de an este mai ușoară acum. Fiecare companie pregătește cadouri speciale pentru angajații proprii, dar și pentru partenerii de afaceri. Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești o agendă brodată manual cu motive tradiționale românești pe care să fie inclus logo-ul firmei tale ori să fie imprimată denumirea companiei? Toate marile corporații aleg să comande astfel de produse pentru a arăta respectul și admirația pentru cei cu care lucrează, indiferent de poziția din cadrul companiei. Alături de o agendă personalizata 2018 specială, unică, se poate adăuga un etui pentru instrumente de scris ori o cutie personalizată.

Un astfel de cadou este ideal inclusiv pentru partenerii de afaceri din străinătate. Alegerea unei agende brodate manual, cu motive tradiționale românești va reprezenta o modalitate de a îmbina utilul cu plăcutul. Iar dacă alegeți să personalizați cu un mesaj aparte pentru persoanele respective, cu siguranță veți obține un plus în fața partenerilor de afaceri.

Așadar respectați-i pe ceilalți așa cum doriți să fiți voi înșivă respectați! Alegeți calitatea și experiența!

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Cautam sudori de sarma plina, sudori de sarma tubulara si lacatusi pentru un proiect urgent in Germania si Spania.
 Proba de lucru se va sustine in Bucuresti.
 Pentru detalii si programare la proba sunati la 0728865354.

Special

3 sporturi la care NU stiai ca poti paria!

Piata pariurilor online a cunoscut o mare dezvoltare in ultimii ani in Romania. Cu toate acestea, unii considera ca acestea inseamna numai parierea pe evenimentele din fotbal si, mai rar, pe cele din tenis.
În momentele dificile ale celor ce experimentează pierderea cuiva drag, puterea de a lua o decizie potrivită în legătură cu serviciile funerare ar ptuea fi influențată de sentimentele răsculătoare resimțite.

 

Pomii fructiferi și îngrijirea de sezon

Până la intrarea pe rod a unui pom fructifer acesta trebuie să treacă prin etape de plantare și de fixare.

Cum sa alegi tevile de apa pentru instalatia sanitara

Instalatia sanitara este reprezentata de toate conductele, tevile dar si elementele de legatura dintre acestea (fitinguri).

Turbina – piesa cu rol esențial în funcționarea optimă a motorului

Auzim destul de frecvent că problemele la nivelul motorului sunt cauzate de turbosuflantă și defecțiunile apărute la nivelul acesteia.

Stirile pe zile

noiembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...