PNDL-2 i-a adus primarului din Roşiile, Doru Diaconu, finanţarea a două proiecte

 Breaking News
  • No posts were found

PNDL-2 i-a adus primarului din Roşiile, Doru Diaconu, finanţarea a două proiecte

PNDL-2 i-a adus primarului din Roşiile, Doru Diaconu, finanţarea a două proiecte
noiembrie 24
07:00 2017

Primarul comunei Roşiile, Doru Diaconu are în lucru proiecte de peste 2,5 milioane de euro din fonduri europene şi vor schima localitatea din temelii. Diaconu are pe birou alte două proiecte finanţate de Ministerul Dezvoltării, în care sunt incluse lucrările de extindere a reţelei de canalizare şi extinderea sistemului de apă. Primarul decalară că documentaţiile ambelor proiecte au fost depuse la Ministerul Dezvoltării: „Era şi normal să se prelungească termenul de depunere a documentaţiilor, pentru că nu poţi să faci aceste dosare repede şi bine. Spun asta pentru că, începând de la avize, care se iau destul de anevoios, până la măsurătorile tomografice, nimic nu se face bătând din palme. Proiectele vizează extinderea reţelei de alimentare cu apă pe o lungime de 25,3 kilometri şi extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 9,7 kilometri. O dată cu aceste două proiecte, vom închide ceea ce înseamnă sistem de alimentare cu apă în localitate. Sunt proiecte destul de mari, cel mai mult ne-au luat măsurătorile topometrice şi avizele”, ne-a declarat primarul. Referitor la rectificarea bugetară care va veni, Doru Diaconu spune că este încrezător: „Este binevenită, noi am făcut solicitări pentru care aşteptăm finanţare. Salariile nu s-au mărit la primăria noastră pentru că nu au avut acoperire bugetară. Dacă alte primării au făcut măriri, au făcut pe pielea lor, iar acum au rămas fără bani. Sperăm ca de la anul să facem şi noi aceste măriri. În prezent, atâta timp cât vremea ne permite avem în derulare, cu fonduri europene, proiectul care prevede înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă pe o lungime de 13,6 kilometri şi sistem de canalizare pe o lungime de 11,6 kilometri, dar şi construirea unei staţii de epurare, asfaltarea unui drum comunal în lungime de 1,6 kilometri în satul Balaciu, respectiv drumul comunal 83 şi dotarea căminului cultural cu costume populare, aparatură de sonorizare, instrumente muzicale şi mobilier”, ne-a declarat primarul liberal din Roşiile, Doru Diaconu.

Claudia Şchiopu
Foto Doru Diaconu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...