Florian Vătafu aşteaptă introducerea canalizării prin ADI Apa

 Breaking News

Florian Vătafu aşteaptă introducerea canalizării prin ADI Apa

Florian Vătafu aşteaptă introducerea canalizării prin ADI Apa
noiembrie 27
13:33 2017

 

 

La Voiceşti, infrastructura rutieră este bine pusă la punct, şi acest lucru i se datorează primarului Florian Vătafu, un primar cu ştate vechi în administraţie şi care, de-a lungul mandatelor sale, a pus pe primul loc confortul cetăţenilor. Vătafu se arată dezamăgit de faptul că lucrările de introducere a sistemului de apă şi canalizare prin masterplanul judeţului se derulează atât de greoi, sistemul de canalizare fiind singura utilitate care a mai rămas de introdus la Voiceşti. Drumurile comunale arată ca-n palmă, iar locuitorii beneficiază de alimentare cu apă, şcoli moderne şi toate condiţiile pentru a avea un trai decent în localitatea în care trăiesc. „Prioritare în acest mandat sunt asfaltarea drumurilor de tarla şi introducerea reţelei de gaz natural în localitate, precum şi sistemul de canalizare. Din fericire, eu am realizat în opt ani ce nu au reuşit alţi primari în douăzeci de ani. Mai puţin m-a ajutat politicul, şi totuşi am reuşit să am toate drumurile asfaltate, alimentare cu apă şi, în ceea ce priveşte canalizarea, suntem prinşi în masterplanul judeţului, prin ADI Apa. Poate că, dacă nu eram prinşi şi ştiam că se întârzie atât de mult cu introducerea canalizării mă apucam de lucrări, şi astăzi aveam şi canalizarea gata”, ne-a declarat primarul localităţii Voiceşti, Florian Vătafu. Alesul local îşi aminteşte de primele investiţii realizate în localitate în urmă cu zece ani, când a preluat primăria: „Am reuşit, în primul mandat, să asfaltez pe ici, pe colo câte un kilometru, foarte puţin. În domeniul infrastructurii rutiere nu stăteam foarte bine, nu puteam să mă mândresc cu drumurile de aici. Mai mult decât atât, când am văzut că nu ne-a fost finanţat un proiect european care fusese declarat eligibil şi cu finanţare ulterioară, pe Măsura 3.2.2., am fost foarte supărat şi am vrut să închid primăria. Acum am avut noroc şi am prins pe H.G. 577 cei 7 kilometri de drum, şi problema noastră cu drumurile s-a rezolvat. Este vorba de 7 kilometri de asfalt pe drumurile comunale, un proiect pe care am reuşit să-l finalizăm de curând”, ne-a mai spus primarul Florian Vătafu. În ceea ce priveşte proiectele aflate în derulare în localitate, primarul Vătafu a reuşit să obţină finanţare prin Compania Naţională de Investiţii pentru amenajarea unei săli de festivităţi la căminul cultural.

 

Ramona BĂLTEANU

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...