Lucrările la reţeaua de apă şi canalizare din Teoiu se apropie de final

 Breaking News
  • No posts were found

Lucrările la reţeaua de apă şi canalizare din Teoiu se apropie de final

Lucrările la reţeaua de apă şi canalizare din Teoiu se apropie de final
decembrie 08
13:09 2017

 

La Tetoiu, în această toamnă s-au finalizat lucrările privind înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă. Proiectul este asigurat cu fonduri destinate pentru introducerea reţelei de apă şi canalizare prin Ministerul Dezvoltării: „Noi am încheiat lucrările la reţeaua de apă. Aşteptăm adresa de la firma constructoare prin care confirmă finalizarea lucrărilor. Următorul pas pe care îl vom face este înaintarea adreselor către instituţiile care vor face parte din comisie: Inspectoratul de Stat în Construcţii, Consiliul Judeţean Vâlcea, Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă şi SC Apavil. Intenţionez ca reţeaua de apă şi canalizare să o predau Apavilului, şi vreau să participe de la început de la recepţie toţi factorii de decizie, astfel încât, dacă ceva nu este corect, să spună pe loc problemele. În acest fel, cei care au executat lucrarea vor putea să remedieze defectele pe banii lor”, ne-a declarat primarul din Tetoiu, Lucian Antonie. Reţeaua are o lungime de 28 de kilometri, iar valoarea proiectului este de un milion de euro: „În această perioadă vom solicita ultimii bani, fiind vorba de 5 miliarde de lei. După ce vom face recepţia se vom executa branşările. Cetăţenii abia aşteptă branşarea, există la primărie peste 150 de cereri înregistrate în privinţa legării la reţeaua de apă. În urma analizelor care s-au făcut, s-a constatat că apa de la Tetoiu este potabilă, şi este foarte bună”, a mai adăugat primarul. Cu fonduri alocate de la stat, la Tetoiu se derulează lucrările proiectului de înfiinţare a reţelei de canalizare, pe o lungime 8 kilometri: „Proiectul de canalizare merge mai greu, doar 5 kilometri de reţea sunt gata. În această perioadă voi merge la Bucureşti să cer bani şi pentru lucrările executate la reţeaua de canalizare, pentru că nu s-a alocat nici un ban. Până acum constructorul a lucrat pe banii lui”, afirmă primarul din Tetoiu, Lucian Antonie.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...