Ion Ungureanu: „Construirea podului are avizul favorabil de le CEZ”

 Breaking News

Ion Ungureanu: „Construirea podului are avizul favorabil de le CEZ”

Ion Ungureanu: „Construirea podului are avizul favorabil de le CEZ”
decembrie 14
19:50 2017

 

 

Primarul Ion Ungureanu a depus la Bucureşti avizele şi documentele necesare în vederea finanţării Programului Naţional pentru Dezvoltare Locală II, urmând ca, până la finalul lunii decembrie să fie semnate şi contractele de finanţare pentru proiectele sale cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Proiectele depuse la minister vizează modernizarea prin asfaltare a drumului comunal 171 pe o lungime de 2 kilometri, precum şi construirea unui pod în satul Muereasca de Sus. Primarul Ungureanu declară că, iniţial, primăria a primit un aviz de principiu privind construirea podului în satul Muereasca de Sus. Însă, după o adresă trimisă către CEZ cu privire la reanalizarea situaţiei, în care s-a menţionat că administraţia locală are nevoie de un aviz favorabil în vederea obţinerii finanţării, pe data de data de 28 noiembrie primarul Ion Ungureanu a primit avizul favorabil de le CEZ: „După ce am făcut o adresă în care am menţionat că practic ne-ar trebui un aviz favorabil în vederea obţinerii finanţării construirii podului respectiv, pe data de 28 noiembrie am primit avizul favorabil, cu condiţia ca pe parcurs să găsim împreună o soluţie avantajoasă pentru ambele părţi. În avizul pe care îl primisem, CEZ solicita să schimbăm amplasamentul proiectului, dar amplasamentul nu-l putem schimba, deoarece un pod face legătura dintre două drumuri, şi nu poţi să modifici locul de întâlnire a drumurilor respective. Am explicat că în acel loc este necesară construirea podului. CEZ a analizat situaţia şi ne-a dat un aviz de principiu. În momentul în care o să începem investiţia se va deplasa un reprezentat, astfel încât împreună să găsim o soluţie pentru a nu fi afectate nici instalaţiile electrice. Investiţia face parte din programul finanţat de Ministerul Dezvoltării. Documentaţiile le-am depus din luna octombrie, dar au solicitat inclusiv toate avizele de specialitate. Noi la început le aveam pe toate, dar era unul nefavorabil, din partea CEZ, şi a trebuit să găsim soluţie pentru această problemă”, a declarat primarul din Muereasca.

 

 

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

decembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...