Gheorghe Gîngu îl aduce pe Moş Crăciun la Bujoreni

 Breaking News
Gheorghe Gîngu îl aduce pe Moş Crăciun la Bujoreni
decembrie 20
07:32 2017

 

Primarul din Bujoreni, va acorda  anul acesta câteva sute de pachete cu dulciuri pentru copii şi nevoiaşii din comună. Astfel, primarul Gheorghe Gîngu spune că cei 392 de elevi şi preşcolari vor primi daruri, iar persoanele cu greutăţi financiare severe vor primi alimente pentru masa de Crăciun: „ Pe data de 21 şi 22, la căminul cultural din satul  Gura Văii vor avea loc, timp de două zile, serbări artistice, unde copiii din localitate îl vor aştepta pe  Moş Crăciun. Vom dărui cadouri  cu dulciuri, fructe şi sucuri celor aproximativ 392 de elevi şi preşcolari de pe raza comunei, dar si persoanelor cu adevărate probleme sociale. În total peste 450 de pachete sunt pregătite, pe care vor fi împărţite în această săptămână. Alături de noi s-a alăturat şi asociaţia Rotaract, care a  împărţi cadouri persoanelor nevoiaşe din Bujoreni” ne-a declarat primarul  Gheorghe Gîngu

Drumuri cu prioritate la asfalt

Potrivit datelor furnizate de primarul Gheorghe Gîngu, în satul Gura Văii, drumurile comu­nale, care nu aveau nici o perspectivă să fie asfaltate vreodată au fost incluse într-un proiect cu fonduri alocate din bugetul local. Astfel, în prezent pe acest drum se lucrează de zor, iar înainte de Crăciun atât drumul, cât căminul cultural  ce a fost modernizat de curând, vor fi date în folosinţă: „”În această perioadă, cu bani din bugetul local asfaltăm un drum comunal pe o lungime de 250 de metri, un drum care duce către căminul cultural din Gura Văii. Vrem să amenajăm întreaga zonă din acest sat, pentru că, după mai bine de 20 de ani de aşteptări ale cetăţenilor vom finaliza acest proiect de asfaltare.  Lucrările vor continua cu un proiect în vederea construirii în zonă a unui pod cu o deschidere destul de mare,  pe două benzi,  peste pârâul Valea Muiereştii şi cu asfaltarea  drumului comunal care  face legătura între drumul judeţean şi drumul naţional. Acest proiect se va derula cu fonduri alocate prin programul PNDL 2 şi  va deservi peste 300 de gospodării care vor beneficia de modernizarea drumului  care face legătura între satul Gura Văii şi cătunul Malul Vârtop” ne-a declarat primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Cautam sudori de sarma plina, sudori de sarma tubulara si lacatusi pentru un proiect urgent in Germania si Spania.
 Proba de lucru se va sustine in Bucuresti.
 Pentru detalii si programare la proba sunati la 0728865354.

Special

3 sporturi la care NU stiai ca poti paria!

Piata pariurilor online a cunoscut o mare dezvoltare in ultimii ani in Romania. Cu toate acestea, unii considera ca acestea inseamna numai parierea pe evenimentele din fotbal si, mai rar, pe cele din tenis.
În momentele dificile ale celor ce experimentează pierderea cuiva drag, puterea de a lua o decizie potrivită în legătură cu serviciile funerare ar ptuea fi influențată de sentimentele răsculătoare resimțite.

 

Pomii fructiferi și îngrijirea de sezon

Până la intrarea pe rod a unui pom fructifer acesta trebuie să treacă prin etape de plantare și de fixare.

Cum sa alegi tevile de apa pentru instalatia sanitara

Instalatia sanitara este reprezentata de toate conductele, tevile dar si elementele de legatura dintre acestea (fitinguri).

Turbina – piesa cu rol esențial în funcționarea optimă a motorului

Auzim destul de frecvent că problemele la nivelul motorului sunt cauzate de turbosuflantă și defecțiunile apărute la nivelul acesteia.

Stirile pe zile

decembrie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Noi   Ian »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...