Bilanţ pozitiv pentru Primăria Mădulari  

 Breaking News

Bilanţ pozitiv pentru Primăria Mădulari  

Bilanţ pozitiv pentru Primăria Mădulari   
ianuarie 16
18:21 2018

 

La un an şi jumătate de când a preluat frâiele administraţiei locale, Daniel Dimulescu face o scurtă retrospectivă a realizărilor. Spune că are în continuare pe birou oferta pe care a prezentat-o în campania electorală: „Când vine cineva să mă întrebe ce am făcut într-un an şi jumătate, vreau să le pot da un răspuns. A trecut un an şi jumătate în care s-a pus mult accentul pe realizarea de proiecte de care localitatea Mădulari ducea lipsă. În primul rând, Primăria Mădulari nu avea site în vederea transparenţei totale a cheltuirii banilor publici. În prezent orice şedinţă şi orice cheltuială se poate găsi pe siteul primăriei. S-a pus în practică reducerea taxelor şi impozitelor până la 31 martie. Montarea panourilor fotovoltaice a fost un alt proiect pus în practică, şi care reprezintă o economie la energia electrică, adică diminuarea cheltuielilor. În ofertă am trecut achiziţionarea unui utilaj în vederea deszăpezirii. În acest sens, în luna februarie, în curtea primăriei vom avea acest utilaj pe care-l vom achiziţiona cu bani europeni, atraşi printr-un grup de acţiune locală. Proiectul meu de suflet rămâne, însă, înfiinţarea reţelei de apă şi canalizare, pe care am reuşit până acum să-l realizez în procent de 50%. Acest lucru înseamnă că am obţinut doar finanţarea reţelei de apă. Promit că nu voi lăsa lucrurile aşa, voi face potecă la Bucureşti, până când şi proiectul de canalizare va fi finanţat. În ofertă am trecut şi pietruirea drumurilor comunale, promisiune pe care am realizat-o doar în procent de 50%. Un alt proiect de suflet este repunerea în funcţiune a morii din sat. Nu am reuşit deocamdată, fiindcă, în conformitate cu studiile de fezabilitate, investiţia nu este rentabilă, chiar dacă am avut discuţii cu câţiva investitori din Malta. Tot în această perioadă s-a construit un pod peste pârâul Beica, din fonduri pentru situaţii de urgenţă, şi urmează să construirea cel de-al doilea pod, peste pârâul Mamu. În broşura pe care am prezentat-o este trecută şi promisiunea de a finaliza titlurile de proprietate pentru terenuri. Nici următorii 50 de primari care vor veni după mine nu vor finaliza această problemă, dacă rămâne în continuare acest sistem. Mai era trecută în program achiziţionarea şi montarea centralei termice la şcoală, o investiţie realizată în procent de 100%, dar şi sprijinirea ansamblului de dansuri populare „Strugurel de Mădulari”. Dintre toate făgăduielile pe care le-am făcut rămân doar câteva nerealizate, şi asta din cauza faptului că s-au dovedit ineficiente. Tot cu această broşură voi merge în campania de peste doi ani şi jumătate”, a mai declarat primarul.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...