Daniel Muşat: „Nu mai sunt de acord să fac proiecte care să zacă ani de zile pe la ministere”

 Breaking News
  • No posts were found

Daniel Muşat: „Nu mai sunt de acord să fac proiecte care să zacă ani de zile pe la ministere”

Daniel Muşat: „Nu mai sunt de acord să fac proiecte care să zacă ani de zile pe la ministere”
ianuarie 16
18:47 2018

 

 

Daniel Muşat, primarul localităţii Milcoiu este dezamăgit, fiindcă Ministerul Dezvoltării nu a finanţat proiectele necesare comunităţii: „Sunt dezamăgit, pentru că ni s-a aprobat doar asfaltarea drumului comunal 26 şi drumului comunal 28, extinderea reţelei de apă în satul Ciuteşti Luncă, un proiect la care s-a lucrat în procent de 70% şi construirea podeţelor pe pârâul Comanca. Probleme sunt la infrastructura rutieră, pentru că am început lucrările de asfaltare pe străzi, şi acest proiect nu a intrat la finanţare. Nu ştiu de ce ne-au pus să întocmim proiecte, dacă nu sunt şi bani. Acceptam mai bine să ne fi spus să depunem fiecare localitatea câte un proiect, şi era cel mai bine. Avem un proiect depus la Compania Naţională de Investiţii de mulţi ani. M-am săturat să tot fac potecă la Bucureşti, sunt bani aruncaţi pe fereastră. Pentru reactualizarea documentaţiilor, a avizelor, a devizului general mă costă cel puţin un miliarde de lei. Am înţeles că la Compania Naţională de Investiţii au început să se finanţeze şi construcţiile noi, dar eu nu mai risc, nu mai sunt de acord să fac proiecte care să zacă ani de zile pe la ministere. Din cauza tergiversărilor, în satul Tepşenari ne-am amenajat un Centru Cultural, deoarece nu aveam unde să ţinem o şedinţă sau o serbare la sfârşit de an şcolar. Urcam copiii pe bănci, pentru a spune câte o poezie”, afirmă primarul.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...