Lista proiectelor pentru noul an, la Goleşti

 Breaking News

Lista proiectelor pentru noul an, la Goleşti

Lista proiectelor pentru noul an, la Goleşti
ianuarie 16
18:30 2018

 

 

Una dintre principalele realizări ale Primăriei Goleşti în anul 2017, în afara faptului că au atras fonduri de la stat prin Ministerul Dezvoltării, dar şi fonduri europene prin Grupul de Acţiune Local este faptul că administraţia locală a încheiat anul fără arierate. Și pentru anul viitor primarul Dumitru Ropină are planuri mari, începând cu demararea proiectului de înfiinţare a sistemului de alimentare cu apă potabilă în satele Popești, Gibești, Opătești, Girgiuveni și Vătășești, dotarea cabinetului medical din satul Popești, înfiinţarea unui teren de sport, şi identificarea surselor de finanţare în vederea modernizării infrastructurii rutiere: „Anul trecut am întocmit inclusiv un proiect pentru reabilitarea primăriei, care nu a prins finanţare guvernamentală. Am hotărât să nu redepunem acest proiect, pentru care vom aloca fonduri din buget şi ne vom rezuma doar la anveloparea clădirii, o lucrare pe care anul acesta o vom finaliza. Până acum, tot ce se strânge la buget băgăm în pietruirea drumurilor. Ne-am propus să turnăm şi un kilometru de asfalt. În vara anului trecut am vrut să asfaltăm două uliţe în satul Blidari, care au conexiune cu drumul național, fiindcă atunci când plouă apele mătură toată piatra, ducând-o în drumul naţional. Am cerut trei oferte care m-au speriat, preţul fiind de 450 de mii de lei şi chiar 520 de mii, adică şase miliarde ne-ar costa pentru a turna 500 de metri de asfalt. Pe lângă cele şase proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării am depus documentaţia şi pentru proiectul de modernizare a Căminului Cultural din satul Blidari, investiţie care se va realiza prin Compania Naţională de Investiţii. Proiectul include reamenajarea întregii clădiri, la care se va mai adăuga o anexă pentru centrala termică şi pentru grupurile sanitare, plus împrejmuirea căminului cultural, iar valoarea proiectului este de 13 miliarde de lei. Prin Compania Naţională de Investiţii, la Goleşti s-a mai modernizat un cămin cultural în satul Popeşti, pentru care recepţia lucrărilor s-a finalizat anul trecut. Deoarece nu am avut posibilitatea să racordăm la reţeaua de apă şcoala şi căminul cultural, am construit un puţ”, ne-a declarat primarul Dumitru Ropină.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...