Fondurile europene, şansa de dezvoltare a comunei Mihăeşti

 Breaking News
  • No posts were found

Fondurile europene, şansa de dezvoltare a comunei Mihăeşti

Fondurile europene, şansa de dezvoltare a comunei Mihăeşti
ianuarie 22
15:27 2018

 

 

  • Constantin Bărzăgeanu:Suntem mândri de ce am realizat, dar nu ne oprim aici

 

La Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu a înţeles că şansa unei comunităţi sunt fondurile europene, chiar dacă absorbţia banilor europeni nu este comod de obţinut. Şi asta fiindcă, pe lângă faptul că trebuie să te pliezi condiţiilor drastice impuse de programele europene, pentru un proiect este nevoie de sute sau mii de pagini, de oameni care lucrează şi noaptea pentru obţinerea finanţării. Aşa s-a ajuns ca astăzi să discutăm la Mihăeşti despre dezvoltarea localităţii, capitol al administraţiei locale unde s-au făcut paşi mari: „Suntem mândri de ce am realizat, dar nu ne oprim aici! Planurile noastre pentru următorii ani sunt mari! Legat de proiecte finanţate, localitatea Mihăesti a avut noroc, fiindcă administraţia locală a obţinut un proiect din fonduri europene prin Măsura 7.2. unde datorită punctajului pe care l-am obţinut, Mihăeştiul a fost prima localitate din judeţul Vâlcea care a obţinut finanţare de un milion de euro în vederea asfaltării drumurilor comunale pe o lungime de 7,7 kilometri şi 14 kilometri de rigole şi construirea de poduri şi podeţe de acces în gospodării, pe ambele laturi ale drumului. Faptul că am reuşit să atragem fonduri europene pentru comunitatea de la Mihăeşti este un lucru important, întrucât, pentru implementarea acestui proiect vor fi cheltuiţi foarte puţini bani proveniţi din taxele şi impozitele plătite de localnici. În fiecare mandat am asfaltat aproximativ 10 kilometri de drumuri comunale, având în vedere că localitatea are însumaţi peste 68 de kilometri de drum. Vreau să spun că, atunci când am preluat primăria nu am avut o palmă de asfalt pe drumurile comunale. Mai mult, primăria am preluat-o cu o datorie de 47 de miliarde de lei vechi”, subliniază primarul din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

 

Claudia Şchiopu

Foto: Constantin Bărzăgeanu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...