Investiţii de zeci de milioane de euro, în comuna Berislăveşti

 Breaking News
  • No posts were found

Investiţii de zeci de milioane de euro, în comuna Berislăveşti

Investiţii de zeci de milioane de euro, în comuna Berislăveşti
ianuarie 22
15:36 2018

 

 

La Berislaveşti, primarul Ion Buşagă spune că pentru acest an au mai rămas de asfaltat în localitate câteva crâmpeie de drumuri de câţiva kilometri: „În localitate nu mai este nimic important de făcut. În acest sens proiectele sunt întocmite, pentru o parte aşteptăm alocările de fonduri, iar pentru altele trebuie să identificăm sursa de finanţare. În aceşti ani am putut să realizez multe, aproape tot ce mi-am propus”, ne-a declarat primarul Ion Buşagă. Acesta a implementat multe programe cu finanţare nerambursabilă, prin care a realizat modernizarea şi dotarea căminelor culturale din toate satele comunei. Cu fonduri atrase de la Guvern sau cu bani europeni în toate aceste mandate a construit poduri, a reabilitat, modernizat şi dotat toate şcolile şi dispensarele din localitate. Localitatea beneficiază de reţea de apă curentă, iar în acest mandat se va finaliza şi sistemul de canalizare: „În satul Dângeşti s-a modernizat biserica în totalitate, urmând să primim fonduri şi pentru recondiţionarea Schitului Berislăveşti. Tot în aceste mandate am modernizat primăria. În acea perioadă, când s-a construit Primăria Berislăveşti, tot din fonduri proprii am construit şi un pod peste pârâul Brădişor, care face legătura cu podul construit peste pârâul Coisca, pentru a se asigura astfel legătura cu cătunul Valea Mamului”, afirmă Ion Buşeagă. Potrivit primarului, înfiinţarea reţelei de canalizare se va demara prin operatorul regional Apavil: „Nu avem reţea de canalizare deloc pe raza localităţii, dar suntem prinşi în masterplanul judeţului pentru 2016-2018. În toamna anului trecut a venit proiectantul și am stabilit ultimele detalii cu privire la proiectul de canalizare. O parte dintre uliţele care vor fi asfaltate vor beneficia şi de canalizare, astfel încât vom încerca să prioritizăm investiţiile, pentru ca mai întâi să introducem conducta de canalizare şi apoi să turnăm asfaltul. În prima fază doar zona centrală va beneficia de canalizare, deoarece, în rest costurile sunt foarte mari, şi nici nu există cereri.

 

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...