Lucian Antonie: „Poţi să faci orice, dar, dacă nu asfaltezi drumurile, nu ai făcut nimic”

 Breaking News

Lucian Antonie: „Poţi să faci orice, dar, dacă nu asfaltezi drumurile, nu ai făcut nimic”

Lucian Antonie: „Poţi să faci orice, dar, dacă nu asfaltezi drumurile, nu ai făcut nimic”
februarie 05
16:03 2018

Administraţia locală din Tetoiu a întocmit un portofoliu de nouă proiecte pe care le-a depus la Ministerul Dezvoltării, în vederea obţinerii de fonduri. Construirea unui grup sanitar la grădiniţa din satul Nenciuleşti, reabilitarea termică prin anvelopare, înlocuirea tâmplăriei exterioare şi refacerea finisajelor la şcoala gimnazială din satul Ţepeşti pentru localul vechi sunt doar câteva dintre investiţiile importante care vor fi realizate cu prioritate, în comuna Tetoiu. Dacă, până acum lucrările au fost amânate din lipsă de fonduri, în urma proiectelor realizate de primărie aceste obiective de investiţii au primit finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării. Astfel, Lucian Antonie clasifică localitatea printre primele comune din judeţ pentru care Ministerul Dezvoltării a alocat suma de 130 de miliarde lei vechi: „Am semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de finanţare pentru extinderea reţelei de canalizare pentru toate satele comunei, un proiect în valoare de 85 de miliarde de lei vechi, iar, în această săptămână sunt chemat să semnez şi contactul privind proiectul de extindere a sistemului de alimentare cu apă, în valoare de 16 miliarde de lei. Urmează cât de repede să semnez contractul de finanţare pentru proiectul modernizării ambelor clădiri ale Şcolii Gimnaziale Ţepeşti, şi construirea unui grup sanitar pentru grădiniţa din satul Nenciuleşti. Am promisiunea că şi cele două proiectele privind modernizarea drumurilor comunale vor intra la finanţare. Un proiect cuprinde asfaltarea unui drum pe o lungime de 4 kilometri şi construirea a două poduri, iar al doilea se referă la asfaltarea a 14 kilometri de drumuri comunale şi construirea a două poduri. Iniţial, din portofoliul proiectelor pe care le-am depus s-au aprobat 5, restul au rămas în faza de aşteptare. Mă bucur mai mult de proiectele privind asfaltarea drumurilor comunale, fiindcă oamenii asta îmi cer, asfalt pe drum. Poţi să faci orice, dar, dacă nu faci drumurile, nu ai făcut nimic, asta este părerea oamenilor. Mai mult, pe tronsoanele respective avem introdusă apa”, a menţionat primarul Lucian Antonie.
Referitor la proiectul de modernizare a căminului cultural din satul Tetoiu, depus la Compania Naţională de Investiţii, primarul speră să rezolve această problemă foarte curând: „De mai mulţi ani aştept acest proiect, nu ştiu ce să le mai spun oamenilor. Voi muta proiectul în vederea accesării fondurilor europene la AFIR, fiindcă mi-am propus ca anul acesta să-l finalizez. Căminul este într-o zonă de sud a localităţii, unde cetăţenii au mare nevoie de această locaţie”, a subliniat primarul din Tetoiu, Lucian Antonie.
Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...