Ziua internaţională a „Cititului Împreună”, celebrată la Păuşeşti Măglaşi

 Breaking News

Ziua internaţională a „Cititului Împreună”, celebrată la Păuşeşti Măglaşi

Ziua internaţională a „Cititului Împreună”, celebrată la Păuşeşti Măglaşi
februarie 05
08:13 2018

 

 

 

Joi, 1 februarie 2018,  Biblioteca Publică „Antim Petrescu” din Păuşeşti Măglaşi a celebrat „Ziua Internaţională a Cititului Împreună (ZICI)”.

 

Astfel, Ioana Goran, bibliotecar la Biblioteca Publică „Antim Petrescu” din Păuşeşti Măglaşi a oferit elevilor clasei pregătitoare de la Şcoala Gimnazială „Achim Popescu” din Păuşeşti Măglaşi şansa de a se îndrăgosti de lectură şi de carte. Având convingerea că dragostea pentru lectură se dezvoltă din primii ani de şcoală, în cadrul acestui eveniment au fost alese „cărţi care iubesc copiii”, şi s-au citit cu voce tare poveşti, trimiţând un mesaj minunat tuturor celor prezenţi, despre frumuseţea şi beneficiile cititului împreună cu copiii. Activitatea, desfăşurată sub egida Lit World.org, şi coordonată de „Citim Împreună România” a fost organizată în localitatea Păuşeşti Măglaşi de Biblioteca Publică „Antim Petrescu”, în colaborare cu Şcoala Gimnazială „Achim Popescu”. Astfel, copiii din Păuşeşti Măglaşi, participanţi la „ZICI-2018″, coordonaţi de bibliotecarul Ioana Goran şi Corina Predişor, profesor la şcoala gimnazială din Păuşeşti Măglaşi au avut o experienţă plăcută în prezenţa unor cărţi de care s-au îndrăgostit.

„ZiCi- 2018″ la Păuşeşti Măglaşi a fost un real succes, despre care bibliotecarul Ioana Goran vorbeşte cu entuziasm: „Dragostea de carte, de lectură în general este unul dintre darurile preţioase pe care un adult îl poate oferi copiilor. Mă bucur că am reuşit, încă o dată, să ofer un astfel de dar”, a afirmat Ioana Goran, bibliotecar la Biblioteca Publică „Antim Petrescu”, din Păuşeşti Măglaşi.

„ZICI” este un eveniment global, marcat de milioane de oameni din peste 100 de ţări.

 

Claudia Şchiopu

Foto eveniment

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...