Daniel Dimulescu: „Faptul că Gazoductul BRUA va trece prin localitate nu ne oferă facilităţi”

 Breaking News

Daniel Dimulescu: „Faptul că Gazoductul BRUA va trece prin localitate nu ne oferă facilităţi”

Daniel Dimulescu: „Faptul că Gazoductul BRUA va trece prin localitate nu ne oferă facilităţi”
martie 05
17:45 2018

 

Faptul că noul coridor european de transport al gazelor naturale va trece şi prin Mădulari nu va reprezenta un avantaj pentru administraţia locală. Cu toate acestea, Daniel Dimulescu împreună cu primarul localităţii Şuşani, Gheorghe Staiu au avut o întâlnire la finele anului trecut cu primarul localităţii Cârlogani, judeţul Olt, în urma căreia au decis să întocmească un proiect comun, în vederea introducerii gazului metan, reţea care se poate lega de conducta de gaze naturale din Slatina. Primarul declară că urmează să aibă o întâlnire şi cu reprezentanţii Companiei Distrigaz Sud şi, în funcţie de răspunsul dat, împreună vor face demersurile în ceea ce priveşte întocmirea documentaţiei proiectului de înfiinţare a reţelei de gaze naturale în localitate: „Pentru noi, faptul că Gazoductul BRUA va trece prin localitate nu ne oferă nici o facilitatea de a introduce această utilitate şi la gospodăriile noastre. Transferul gazului din gazoduct într-o reţea de preluare şi distribuire spre consum costă foarte mult, bani pe care statul român nu i-ar putea aloca. Dacă va reprezenta un beneficiu pentru noi, şi în ce măsură, asta vom vedea la timpul potrivit. Dar, varianta de a ne lega de conducta de gaze din Slatina, este soluţia cea mai simplă. Localitatea se dezvoltă de la an la an, cresc investiţiile în infrastructură, chiar dacă există şi multe poticniri. Noi trebuie să ne adaptăm permanent la evoluţiile din ultima perioadă. Cerinţele oamenilor sunt din ce în ce mai mari, iar eu, ca primar, trebuie să ţin pasul cu doleanţele lor. Astfel, punctăm că introducerea reţelei de gaze va fi o nevoie acută în localitate, în viitorul cel mai scurt. Aici oamenii se încălzesc cu lemne, neexistând alternativă. În urma măsurilor dure luate în ultima perioadă pentru salvarea pădurilor lemnul a devenit foarte scump, iar viitorul pentru această formă de încălzire nu sună prea bine. În asemenea condiţii, considerăm că soluţia la această problemă acută este aducerea gazului în zonă. Aşa putem salva tăierea masivă de arbori, creştem confortul necesar oamenilor, dar, în acelaşi timp, se dezvoltă şi posibilitatea investiţiilor în localitate”, a declarat primarul din localitate, Daniel Dimulescu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...