Florin Ionescu: „Toate proiectele prevedeau asfaltarea infrastructurii rutiere”

 Breaking News

Florin Ionescu: „Toate proiectele prevedeau asfaltarea infrastructurii rutiere”

Florin Ionescu: „Toate proiectele prevedeau asfaltarea infrastructurii rutiere”
martie 20
08:41 2018

 

În cadrul alocărilor de la Ministerul Dezvoltării Regionale, comunei Stoileşti îi va fi destinată suma de 25 de miliarde pentru construcţia de poduri şi 50 de miliarde pentru modernizarea prin asfaltare a drumurilor comunale. Administraţia locală şi-a pus mare încredere în Programul Naţional de Dezvoltare Locală, etapa a 2-a, considerând că este singura şansă ca infrastructura din localitate să fie modernizată. Astfel, primarul Florin Ionescu a întocmit nu mai puţin de cinci proiecte care prevedeau modernizarea infrastructurii pentru aproximativ 30 de kilometri: „La Ministerul Dezvoltării am depus cinci proiecte, şi toate prevedeau modernizarea infrastructurii rutiere. Dintre toate aceste proiecte ni s-au aprobat două, dintre care un proiect este finalizat în procent de 65%. Soileştiul este prima localitate din judeţ care a semnat contractul de lucrări prin PNDL-2 pe data de 19 iulie, iar pe cel de finanţare în luna septembrie. Proiectul cuprinde modernizare drumului comunal 37 şi uliţa Centru-Magazin Urşi, însumând o lungime de 5 kilometri. Stoileştiul are o reţea de drumuri de peste 207 kilometri. În primul mandat am asfaltat 23 de kilometri de drumuri comunale, iar în primul an din cel de-al doilea mandat am asfaltat 9 kilometri. În prezent am mai finalizat modernizarea prin asfaltare a unui drum comunal din satul Ghiobeşti şi construirea unui pod cu bani din bugetul local, iar recepţia lucrărilor o vom face săptămâna viitoare. A doua investiţie pe care am depus-o la Ministerul Dezvoltării presupune construirea a trei poduri, în satele: Stăneşti, Izvorul Rece şi Ghiobeşti peste pâraiele: Stăneasca şi Ghiobeşti. Pentru dezvoltarea localităţii am reuşit să atragem atât fonduri guvernamentale cât şi fonduri europene. Sperăm ca, în anul 2018, când se va lansa un nou program PNDL să ni se finanţeze şi celelalte proiecte de asfaltare, pentru că trebuie să scăpăm de drumurile pietruite”, afirmă primarul social-democrat din Stoileşti, Florin Ionescu.

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...