Gheorghe Gîngu: „Relaţia oamenilor cu primăria este esenţială”

 Breaking News

Gheorghe Gîngu: „Relaţia oamenilor cu primăria este esenţială”

Gheorghe Gîngu: „Relaţia oamenilor cu primăria este esenţială”
aprilie 17
18:08 2018

 

 

Gheorghe Gîngu a obţinut primul mandat de primar al comunei Bujoreni, având ca obiectiv să dovedească faptul că nimic nu este imposibil atunci când vine vorba despre dezvoltarea comunei.

Chiar dacă nu are majoritatea în Consiliul Local, se declară mulţumit de modul în care au decurs primi doi ani din acest mandat de primar, având în vedere situaţia pe care a găsit-o în momentul preluării fotoliului de primar. Spune că se bazează doar pe buna credinţă, pe proiecte supuse dezbaterii şi pe interesul comun al cetăţeanului, şi nu de orientarea politică a fiecărui consilier în parte. Mai mult, faptul că face echipă cu viceprimarul Octavian Truşcă este un aspect pozitiv pentru localitate: „Amândoi avem un program destul de aglomerat, sunt foarte multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm. De la început am convenit că nu avem probleme în ceea ce priveşte politicul şi încercăm să ne ocupăm strict de administraţie. Acest lucru s-a văzut, pentru că amândoi, indiferent de zi suntem la primărie sau pe teren, acolo unde sunt probleme. Pentru mine relaţia oamenilor cu primăria este esenţială. De aceea am luat măsura de a simplifica circuitul documentelor, astfel încât nimeni să nu mai piardă timp. Acest aspect este prioritar pentru mine, în perioada următoare, fiindcă este important ca lucrurile să se desfăşoare în ritmul lor firesc”, a precizat primarul social-democrat din Bujoreni.

 

Gheorghe Gîngu are încredere în Guvernul PSD

 

Gheorghe Gîngu a venit la primărie din mediul privat, şi spune că administraţia este un hăţiş al hârtiilor, unde foarte multe legi se contrazic, astfel încât poţi foarte uşor să respecţi anumite reglementări şi să încalci altele. Are încredere în programul de guvernare al PSD, afirmând că, până în prezent a făcut lucruri bune, dar starea tensionată nu poate duce la nimic bun: „Acest Guvern va reuşi să simplifice destul de multe lucruri în tot ceea ce ţine de birocraţia în administraţie, dar nu sunt lăsaţi în pace, să îşi facă treaba. După cum se vede, interesul unora este de a nu lăsa nimic să meargă aşa cum trebuie, deoarece se consideră că acolo unde se fac modificări există un interes, acesta fiind doar un motiv de a pune beţe în roate. Faptul că Guvernul a decis printr-o ordonanţă de urgenţă simplificarea procedurilor de achiziţii publice, pentru că aici era problema de care toţi primarii se plâng este încă un lucru bun, dar nimeni nu spune nimic. Schimbările vor viza contestaţiile, modul şi timpul de rezolvare, precum şi consecinţele contestării unei licitaţii. Şi pot oferi exemple nenumărate în comunele din judeţ unde urma să se deruleze un proiect, dar, după desemnarea câştigătorului, a fost depusă o contestaţie care a fost rezolvată abia după un an. Sunt multe lucruri care trebuie îndreptate, din punct de vedere legislativ”, a precizat primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

 

Claudia Schiopu

 

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2018
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...