Primăria Horezu anunță începerea lucrărilor la proiectul „ÎNFIINȚAREA PARCULUI DE AGREMENT ȘI RECREERE CONSTANTIN BRÂNCOVEANU DIN HOREZU”

 Breaking News
Primăria Horezu anunță începerea lucrărilor la proiectul „ÎNFIINȚAREA PARCULUI DE AGREMENT ȘI RECREERE CONSTANTIN BRÂNCOVEANU DIN HOREZU”
aprilie 18
17:01 2018

Ca urmare a încheierii contractului proiectare și execuție nr.7723 din 29.03.2018, privind elaborarea documentației tehnico-economice și asistență tehnică din partea proiectantului și execuție pentru obiectivul = PROIECTARE ȘI EXECUȚIE LUCRĂRI PENTRU ÎNFIINȚAREA PARCULUI DE AGREMENT ȘI RECREERE ”CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” ÎN ORAȘUL HOREZU, JUDEȚUL VÂLCEA, și constituirii garanției de bună execuție (art.12, alin.12.1. și 12.2) considerăm îndeplinite toate condițiile demarării contractului.

În baza celor mai sus menționate în data de 12.04.2018 a fost emis ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR nr. 8648.

Locatia de implementare a proiectului este REGIUNEA SUD-VEST OLTENIA, JUDEȚUL VÂLCEA, ORAȘUL HOREZU, PUNCTUL „TREAPTURI” , ROMÂNIA.

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea infrastructurii de turism a  stațiunii Horezu prin realizarea unui Parc de agrement și recreere în vederea creșterii activității turistice și atragerea unui număr mai mare de turiști și vizitatori.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Creșterea numărului de vizitatori în stațiunea Horezu cu cel putin 20,95% ca urmare a îmbunătăţirii şi diversificării ofertei de agrement;
  • Crearea a 2 noi locuri de muncă ca urmare a dezvoltării infrastructurii turistice pana la finalizarea implementarii proiectului;
  • Amenajarea de spații verzi în suprafață de 30.019,80 mp.
  • Crearea unor facilități pentru activități de petrecere a timpului liber si de agrement, respectiv: foisoare pentru activitati recreative in zone tip agora, foisoare de observare, locuri de joaca pentru copii, spatiu fitness in aer liber, grupuri sanitare pentru public, partie de sanius pe timpul iernii, cu o latime de 7 m, patinoar demontabil cu instalatie frigorifica in suprafata de 300 mp., tiroliana, scena si amfiteatru in aer liber cu o capacitate de 300 locuri.

Prin implemenarea acestui proiect, beneficiarul, UAT Oras Horezu, isi propune sa contribuie la cresterea atractivitatii turistice a statiunii Horezu, diversificarea ofertei de agrement si recreere pentru comunitatea locala si vizitatori, crearea unor facilitati de petrecere a timpului liber in orice anotimp care sa extinda sezonul turistic la Horezu. Informațiile au fost oferite de primarul orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

 

Angajarea în videochat – mai avantajoasă decât s-ar putea crede

Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani.

Rapidauto.ro este un magazin online de piese auto cu peste 17 ani vechime

Echipa RapidAuto.ro a început ca un distribuitor de piese auto în zona de vest a României, sub numele de Best Auto Vest, ajungând prin BestAutoVest.ro până la a fi un retalier online de piese şi accesorii auto adaptat la nevoile consumatorului modern.

Vrei sa faci plaja in luna ianuarie? Iata ce destinatii sa alegi!

Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp,apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore intrafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung in 2-3 ore?

Stirile pe zile

aprilie 2018
L Ma Mi J V S D
« mart.   mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...