Primăria Horezu anunță începerea lucrărilor la proiectul „ÎNFIINȚAREA PARCULUI DE AGREMENT ȘI RECREERE CONSTANTIN BRÂNCOVEANU DIN HOREZU”

 Breaking News

Primăria Horezu anunță începerea lucrărilor la proiectul „ÎNFIINȚAREA PARCULUI DE AGREMENT ȘI RECREERE CONSTANTIN BRÂNCOVEANU DIN HOREZU”

Primăria Horezu anunță începerea lucrărilor la proiectul „ÎNFIINȚAREA PARCULUI DE AGREMENT ȘI RECREERE CONSTANTIN BRÂNCOVEANU DIN HOREZU”
aprilie 18
17:01 2018

Ca urmare a încheierii contractului proiectare și execuție nr.7723 din 29.03.2018, privind elaborarea documentației tehnico-economice și asistență tehnică din partea proiectantului și execuție pentru obiectivul = PROIECTARE ȘI EXECUȚIE LUCRĂRI PENTRU ÎNFIINȚAREA PARCULUI DE AGREMENT ȘI RECREERE ”CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” ÎN ORAȘUL HOREZU, JUDEȚUL VÂLCEA, și constituirii garanției de bună execuție (art.12, alin.12.1. și 12.2) considerăm îndeplinite toate condițiile demarării contractului.

În baza celor mai sus menționate în data de 12.04.2018 a fost emis ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR nr. 8648.

Locatia de implementare a proiectului este REGIUNEA SUD-VEST OLTENIA, JUDEȚUL VÂLCEA, ORAȘUL HOREZU, PUNCTUL „TREAPTURI” , ROMÂNIA.

Obiectivul general al proiectului îl constituie dezvoltarea infrastructurii de turism a  stațiunii Horezu prin realizarea unui Parc de agrement și recreere în vederea creșterii activității turistice și atragerea unui număr mai mare de turiști și vizitatori.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Creșterea numărului de vizitatori în stațiunea Horezu cu cel putin 20,95% ca urmare a îmbunătăţirii şi diversificării ofertei de agrement;
  • Crearea a 2 noi locuri de muncă ca urmare a dezvoltării infrastructurii turistice pana la finalizarea implementarii proiectului;
  • Amenajarea de spații verzi în suprafață de 30.019,80 mp.
  • Crearea unor facilități pentru activități de petrecere a timpului liber si de agrement, respectiv: foisoare pentru activitati recreative in zone tip agora, foisoare de observare, locuri de joaca pentru copii, spatiu fitness in aer liber, grupuri sanitare pentru public, partie de sanius pe timpul iernii, cu o latime de 7 m, patinoar demontabil cu instalatie frigorifica in suprafata de 300 mp., tiroliana, scena si amfiteatru in aer liber cu o capacitate de 300 locuri.

Prin implemenarea acestui proiect, beneficiarul, UAT Oras Horezu, isi propune sa contribuie la cresterea atractivitatii turistice a statiunii Horezu, diversificarea ofertei de agrement si recreere pentru comunitatea locala si vizitatori, crearea unor facilitati de petrecere a timpului liber in orice anotimp care sa extinda sezonul turistic la Horezu. Informațiile au fost oferite de primarul orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2018
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...