Proiecte şi investiţii importante în 2018, ale Primăriei Păuşeşti Măglaşi

 Breaking News

Proiecte şi investiţii importante în 2018, ale Primăriei Păuşeşti Măglaşi

Proiecte şi investiţii importante în 2018, ale Primăriei Păuşeşti Măglaşi
aprilie 22
16:45 2018

 

 

Turiştii care trec spre staţiunea Băile Olăneşti nu au cum să nu observe infrastructura modernă din localitatea Păuşeşti Măglaşi. Lucrurile s-au făcut în timp, iar rezultatele s-au consolidat. În acest an, Alexandru Dediu şi-a propus să realizeze pe lângă proiectele finanţate de Ministerul Dezvoltării şi Compania Naţională de Investiţii şi extinderea reţelei de gaz metan pe o lungime de 7 kilometri: „Reabilitarea şcolii de la Valea Cheii, reabilitarea şi modernizarea dispensarului medical şi extinderea reţelei de alimentare cu apă în satul Coasta pe o lungime de 2,5 kilometri, sunt proiectele finanţate de Ministerul Dezvoltării. Pentru toate aceste investiţii s-au desemnat câştigătorii, prin urmare, în cel mai scurt timp vor începe lucrările. Pe lângă aceste proiecte am în plan şi extinderea reţelei de gaz metan. Noi avem reţea de gaz pe o distanţă de 18 kilometri, şi ar fi nevoie de extinderi, avem cereri pentru încă vreo cinci străzi, în jur de 150 de gospodării. Aşteptăm vizita reprezentanţilor SC Distrigaz şi, împreună, urmează să găsim soluţii pentru extinderea respectivă. În situaţia în care investiţia este una rentabilă, s-ar putea să cofinanţeze şi ei cu ceva. Până la urmă şi 10-15% cofinanţare este foarte bună. Dacă nu, oricum noi vom face în aşa fel încât să extindem reţeaua din bugetul local”, a precizat Alexandru Dediu.

Cămin Cultural cu cinematograf 3D şi sală de fitness

 Un alt proiect în plină desfăşurare urmăreşte reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural, investiţie care se demarează prin Compania Naţională de Investiţii:„Lucrările au început în luna octombrie a anului 2017, iar proiectul are termen de finalizare 12 luni. Am purtat discuţii cu constructorii şi mi-au spus că, cel târziu în luna iunie ar vrea să finalizeze lucrarea. Încercăm să organizăm Ziua comunei cu această investiţie finalizată. Este un proiect foarte frumos, pe care ne bucurăm că, în sfârşit, reuşim să-l finalizăm. Proiectul este prevăzut cu cinematograf 3D şi sală de fitness. Vom achiziţiona aparatură de fitness şi vom face şi un club al pensionarilor, pentru ca atât vârstnicii cât şi tineretul să aibă unde să-şi petreacă timpul liber aici, în localitate”, a subliniat primarul Alexandru Dediu. Mândru de realizările pe care a reuşit să le facă în cei 12 ani, primarul consideră că, dacă un primar este corect în munca pe care o face şi îşi asumă responsabilităţile şi obligaţiile, atunci este apreciat de comunitate. Spune că funcţia pe care o deţine dintotdeauna a fost criticată, de aceea acceptă orice critică dacă este pertinentă, obiectivă şi ţine de atribuţiile primarului: „Cel mai important este să ştii de la cine primeşti criticile şi pe care să le accepţi. Dar, atâta timp cât îmi îndeplinesc obligaţiile şi port responsabilitatea acestei funcţii, pentru mine criticile sunt mai puţin importante. Importanţi sunt cetăţenii pe care trebuie să-i ascult, să-i înţeleg, să-i ajut cu tot ce îmi stă în putere şi îmi permite legislaţia”, ne-a mai declarat Alexandru Dediu.

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2018
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...