Priorităţile administraţiei locale din Costeşti pentru anul 2018

 Breaking News
  • No posts were found

Priorităţile administraţiei locale din Costeşti pentru anul 2018

Priorităţile administraţiei locale din Costeşti pentru anul 2018
mai 08
17:09 2018

 

 

Toma Peştereanu spune că anul acesta se vor finaliza lucrările de asfaltare deja demarate, apoi se vor scoate la licitaţie lucrările de reabilitare, modernizare şi dotare a Şcolii Gimnaziale Ferigile, un proiect care are valoarea de 2.963.101lei şi care în luna septembrie trebuie finalizat. Apoi, cu bani din bugetul local se va reabilita dispensarul uman din localitate. Şi pentru anul 2019 administraţia locală din Costeşti pregăteşte proiectul celor 8 kilometri în vederea asfaltării, pe care să îl va depune la Ministerul Dezvoltării. Toma Peştereanu spune că intenţionează să atragă fonduri europene pentru reabilitarea reţelei de apă din satul Pietrei, plus demararea proiectului pentru Complexul Sportiv: „Sunt cu ochii pe fondurile europene, fiindcă ne dorim reabilitarea reţelei de apă în localitate, chiar dacă fondurile europene sunt un vis frumos, şi ni s-a demonstrat acest lucru. Împreună cu localităţile Bărbăteşti şi Pietrari am format o asociaţie de dezvoltare intracomunitară, cu scopul modernizării infrastructurii rutiere, proiect pe care l-am depus pe Măsura 7.2. Din păcate regulile s-au schimbat în timpul jocului, în acelaşi timp cu schimbarea cererii de finanţare. Puşi într-o astfel de situaţie ne-am îndreptat atenţia către fondurile guvernamentale. Cu toate acestea nu ne vom opri aici, vom căuta alte ghiduri de finanţare pentru dezvoltarea localităţii. Prin POS Mediu aş vrea să depun un proiect pentru reabilitarea conductei de apă din satul Pietreni, pe o lungime de 7 kilometri şi să facem câteva modificări la reţeaua de canalizare. Cea mai bună variantă de absorbţie a fondurilor europene rămâne tot Grupul de Acţiune Local. În prezent avem depus cel de-al patrulea proiect, care prevede amenajarea unui loc de agrement pentru copii, tineri şi pentru bunici. Zona va fi împărţită în trei: o parte pentru vârstnici, unde se vor amenaja băncuţe cu mese de şah şi zone de recreere, o altă parte pentru tineri, unde se vor amplasa aparte de fitness, iar pentru copii se vor crea spaţii special amenajate, unde aceştia se vor putea juca în voie” ne-a declarat primarul din Costeşti, Toma Peştereanu.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2018
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...