Gheorghe Drăghici: „Nici un guvern nu a avut un program ferm pentru combaterea sărăciei”

 Breaking News

Gheorghe Drăghici: „Nici un guvern nu a avut un program ferm pentru combaterea sărăciei”

Gheorghe Drăghici: „Nici un guvern nu a avut un program ferm pentru combaterea sărăciei”
iunie 05
17:09 2018

 

 

Dezamăgit de politică şi de politicienii de astăzi, primarul din Roeşti, Gheorghe Drăghici spune că nu-l interesează acest lucru: „Politică fac o singură lună, şi anume o dată la patru ani. Eu sunt prieten cu toată lumea, indiferent din ce partid face parte. Atunci când vin în comună sunt obligat, prin bunul-simţ şi prin creşterea mea să stau de vorbă cu toată lumea, nu contează partidul. Politica este urâtă, nu este corectă, nu-i o disciplină reală, aşa cum este matematica. O astfel de disciplină, care urcă şi coboară, nu este bună. Ar trebui să fie corectă, să meargă pe o linie ascendentă, altfel nu vom face nimic. Cum remarcăm toţi, nimeni nu vine cu un program, toţi fac la fel. În cei 27 de ani, de când conduc destinele localităţii Roeşti, nici un guvern nu a venit cu un program ferm pentru combaterea sărăciei în localităţi şi rezolvarea problemelor din educaţie şi sănătate”, a subliniat Gheorghe Drăghici.

 

Drumul comunal care duce spre staţia de reciclare a deşeurilor se va asfalta

 

Administraţia locală din Roeşti are ca obiectiv în această perioadă asfaltarea drumului comunal care duce la staţia de reciclare a deşeurilor. Investiţia este finanţată cu fonduri alocate de la Ministerul Dezvoltării. Proiectul este în faza de verificare tehnică în vederea încheierii proiectului tehnic, urmând etapa licitaţiei, în vederea desemnării constructorului: „Proiectul este foarte greu de executat, fiindcă drumul este de pământ. Va fi un drum cu două linii de circulaţie, cu rigole carosabile, destul de solid, special construit pentru maşinile de tonaj greu, pe o lungime de 3,5 kilometri. În cadrul proiectului sunt introduse şi lucrări de modificare a traseului reţelei de apă, acolo unde se va impune, dar şi construirea unui pod. Din calculele noastre, în toamna acestui an ar trebui să înceapă investiţia, asta numai dacă nu vom avea contestaţii”, a declarat Gheorghe Drăghici.

Tot prin Ministerul Dezvoltării, administraţia locală din Roeşti mai are depus un proiect nefinanţat deocamdată, care cuprinde în primă fază asfaltarea unui drum pe o lungime de 7,9 kilometri, în cadrul căruia vor fi asfaltate în final 16 drumuri. Primarul spune că proiectul are toate şansele să prindă finanţare fiindcă, în urma licitaţiei, banii care vor rămâne necheltuiţi se vor aloca proiectelor în aşteptare: „Dintre cele patru proiecte depuse, doar un singur proiect a prins finanţare. Pe lângă aceste proiecte de asfaltare a drumurilor comunale am mai depus două proiecte, pentru amenajarea a două baze sportive de dimensiuni mici, cu teren sintetic. Cu acest proiect, de 7,9 kilometri închidem tot ceea ce înseamnă infrastructură în localitate”, a subliniat primarul Gheorghe Drăghici.

 

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2018
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...