Primarul din Tetoiu, Lucian Antonie a semnat contractele la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru 5 proiecte 

 Breaking News

Primarul din Tetoiu, Lucian Antonie a semnat contractele la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru 5 proiecte 

Primarul din Tetoiu, Lucian Antonie a semnat contractele la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru 5 proiecte 
iunie 05
17:10 2018

 

 

Primarul localităţii Tetoiu declară că proiectele depuse la Ministerul Dezvoltării sunt în faza desemnării constructorilor. Tetoiu se numără printre puţinele administraţii locale din judeţ care au primit finanţare pentru cinci proiecte. Pentru toate cele cinci proiecte s-au alocat 130 de miliarde de lei: „Avem pe SEAP proiectul pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare şi urmează să punem şi proiectele de modernizare a şcolilor. Referitor la proiectele şcolilor vreau să le demarez când ia vacanţă copiii, fiindcă este mult mai bine. Sunt sigur că lucrările vor merge, şi spun asta fiindcă legea nu mai dă voie la contestaţii. Cine face o astfel de contestaţie trebuie să plătească o garanţie destul de mare, şi eu cred că nu vor mai fi mulţi care contestă aşa, de dragul de a prelungi termenul. Noi nu am întâmpinat situaţii de genul acesta, dovadă că am avut o comisie convingătoare şi au lucrat la dreptate. Faptul ca suntem printre singurele localităţi care au primit o finanţare atât de mare este o mare bucurie pentru noi, dar în spatele acestor proiecte a stat un volum mare de muncă”, a declarat primarul.

Prin această finanţare s-a aprobat extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 22 de kilometri şi extinderea sistemului de apă pe o lungime de 5 kilometri. Pe lângă aceste proiecte, privind extinderea utilităţilor necesare comunităţii, infrastructura educaţională se va moderniza prin anveloparea ambelor şcoli din satul Ţepeşti şi construirea unui grup sanitar la grădiniţa din satul Nenciuleşti. Pe lângă aceste cinci proiecte, administraţia locală di Tetoiu a mai depus două proiecte, pentru asfaltarea drumurilor comunale interioare. Unul dintre ele prevedea modernizarea pe o lungime de 4 kilometri şi construirea a două poduri, iar celălalt era pentru modernizarea drumurilor de interes local, pe o lungime de 12 kilometri: „Pe lângă aceste proiecte, extrem de necesare, am mai depus un proiect pentru modernizarea iluminatului stradal cu lămpi economice şi amenajarea unei pieţe comunale. În total am avut un portofoliu de nouă proiecte”, a mai declarat primarul.

 

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2018
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...