Înscrierile se pot face online sau la sediul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB)

 Breaking News

Înscrierile se pot face online sau la sediul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB)

Înscrierile se pot face online sau la sediul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB)
iunie 15
13:09 2018

Vă puteţi înscrie la oricare dintre următoarele facultăţi: Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole, Facultatea de Geodezie, Facultatea de Hidrotehnică, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, Facultatea de Utilaj Tehnologic sau la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine.

Algoritmul de admitere este unul adaptabil: prima specializare aleasă este cea principală, iar celelalte specializări sunt utilizate dacă nu eşti declarat admis la specializarea principală, caz în care se vor evalua următoarele în ordinea specificată. Universitatea permite selectarea unor specializări dintr-un singur domeniu. Dacă ai absolvit o altă facultate la BUGET şi doreşti să mai studiezi un program la UTCB, ai opţiunea de a studia cu TAXĂ.

După afişarea rezultatelor concursului, în termen de trei zile lucrătoare, candidaţii care s-au înscris online şi au câştigat un loc subvenţionat de la buget trebuie să depună la secretariat diploma de bacalaureat în original, pentru a confirma ocuparea locului. În caz contrar locul nu se validează şi se scoate din nou la concurs. Candidaţii care obţin locuri cu taxă pot depune doar copii legalizate ale diplomei, în situaţia în care studentul urmează simultan o altă facultate.

Pe www.utcb.ro puteţi citi informaţii complete despre oferta educaţională şi facilităţile oferite de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

Pentru înscrieri la această universitate vă invităm să accesaţi site-ul universităţii, www.utcb.ro sau http://www.admitereonline.ro/utcb.

 

Sursa informaţiilor: www.utcb.ro, www.adminitereonline.ro.

 

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2018
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...