Florile de tei, în sărbătoare la Păuşeti Măglaşi

 Breaking News

Florile de tei, în sărbătoare la Păuşeti Măglaşi

Florile de tei, în sărbătoare la Păuşeti Măglaşi
iunie 17
17:17 2018

 

Vinei, 29 iunie 2018, de Sfinţii Petru şi Pavel, în comuna Păuşeşti Măglaşi se desfăşoară cea de-a X-a ediţie a „Sărbătorii Teiului.

Evenimentul îşi propune în fiecare an să adune laolaltă toţi locuitorii comunei, oferind un deosebit program artistic. O ocazie minunată de a participa la un spectacol care va aduce pe scena amenajată cu flori de tei din Păuşeşti Măglaşiş pentru manifestarea din centrul localităţii, ansambluri de dansuri şi interpreţi consacraţi de muzică populară şi uşoară. Programul va debuta cu începere de la ora 15:00, când pe scena amenajată în are liber, elevii Şcolii Gimnaziale Achim Popescu vor susţine un program artistic. Evenimentul va continua cu acordarea de diplome şi premii elevilor fruntaşi ai şcolii. De la ora 16:00, în cadrul acestui eveniment, preoţii din localitate vor aduce omagii jertfei celor care au luptat pentru împlinirea idealului de veacuri a poporului român „unirea întru una, sfântă şi binecuvântată Românie”, prilej în cadrul căruia se va celebra „Anul Centenarului – 100 de ani de la Marea Unire a României”. Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc după ora 17.00. Cu acest prilej rostesc alocuţiuni Alexandru Dediu – primarul comunei Păuşeşti-Măglaşi şi reprezentanţi ai organismelor alese democratic la nivel local, judeţean şi parlamentar. Seara, pe scena amenajată la Căminul Cultural vor susţine recitaluri de muzică populară Andreea Bănică, Mihai Constantinescu, Claudia Ionaş, Olguţa Berbec şi Armin Nicoară. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii. Manifestarea este organizată de Consiliul Local Păuşeşti-Măglaşi, Primăria comunei Păuşeşti-Măglaşi în colaborare cu Parohiile Valea Cheii, Vlăduceni şi Coasta.

„Anul acesta, împreună cu preoţii noştri vom aduce un omagiu Centenarului-100 de ani de la Marea Unire a României. Va fi un recurs la memorie, la rememorarea faptelor înaintaşilor şi o cuvenită reverenţă faţă de jertfele lor de pe câmpurile de luptă, un omagiu eroilor neamului”, ne-a declarat primarul din Păuşeşti-Măglaşi, Alexandru Dediu.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2018
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...