MISIUNEA UNIVERSITĂŢII TEHNICE DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI

 Breaking News
  • No posts were found

MISIUNEA UNIVERSITĂŢII TEHNICE DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI

MISIUNEA UNIVERSITĂŢII TEHNICE DE CONSTRUCŢII BUCUREŞTI
iunie 20
10:17 2018

Pornind de la dimensiunea socială a învăţământului superior şi de la nevoia societăţii de a beneficia de servicii educaţionale şi de cercetare de calitate în domeniul construcţiilor pentru dezvoltarea sa sustenabilă, misiunea fundamentală asumată de către Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) este aceea de a fi un centru naţional de formare a noilor generaţii de specialişti şi de cercetare ştiinţifică performantă în domeniul construcţiilor.

 

VIZIUNEA UTCB

 

Viziunea UTCB este promovarea excelenţei în educaţie şi cercetare, prin transformarea într-o universitate de cercetare avansată şi educaţie în domeniul construcţiilor, care să devină un reper şi un partener redutabil la nivel naţional, european şi internaţional pentru universităţi, institute şi centre de cercetare, pentru mediul corporatist şi pentru societate.

Pentru educaţie, viziunea obligă, în principal, la finalizarea procesului Bologna prin armonizarea completă a studiilor de licenţă, masterat şi doctorat şi integrarea definitivă în spaţiul european al învăţământului superior (http://www.ehea.info/).

Pentru cercetare, viziunea impune selectarea şi susţinerea direcţiilor prioritare de cercetare pentru UTCB în vederea integrării complete în spaţiul european al cercetării (http://ec.europa.eu/research/era/index_en.htm).

Planul strategic pentru perioada 2016 – 2020 vizează, în ansamblul său, dezvoltarea generală a Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB), creşterea accentuată a vizibilităţii universităţii la nivel naţional şi internaţional, creşterea eficacităţii şi eficienţei serviciilor de instruire a studenţilor şi a performanţei în cercetarea ştiinţifică.

 

 

Pe www.utcb.ro puteţi citi informaţii complete despre oferta educaţională şi facilităţile oferite de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

Pentru înscrieri la această universitate vă invităm să accesaţi site-ul universităţii, www.utcb.ro sau http://www.admitereonline.ro/utcb.

 

Sursa informaţiilor: www.utcb.ro, www.adminitereonline.ro.01

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2018
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...