Investiţii importante cu bani din bugetul local, în comuna Bujoreni

 Breaking News

Investiţii importante cu bani din bugetul local, în comuna Bujoreni

Investiţii importante cu bani din bugetul local, în comuna Bujoreni
iunie 25
07:50 2018

 

Dintre investiţiile aflate în derulare la Bujoreni, cea de asfaltare este cea mai importantă pentru localnici. Proiectul în curs de implementare prevede asfaltarea străzii Abatorului în zona industrială, pe o lungime de un kilometru: „În această zonă avem preponderent agenţi economici, este un drum care face accesul către zona Lăzăreşti, unde se va dezvolta un cartier rezidenţial.Investiţia se realizează cu fonduri alocate din bugetul local. Facem eforturi, fiindcă obligatoriu trebuie rezolvată situaţia din această zonă. Pentru infrastructura rutieră noi trebuie să punem accent. În acest sens, avem trei proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării, pentru asfaltarea drumurilor comunale. În prima etapa avem finanţare pentru modernizarea, dotarea şi extinderea şcolii din satul Olteni şi a şcolii cu clasele I-VIII din satul Gura Văii, pentru proiectul de reabilitare, modernizare, dotare şi extindere şi construire a unor grupuri sanitare la dispensarul comunal din satul Bogdăneşti. Mai există şi modernizarea, dotarea şi extinderea Grădiniţei cu program normal din satul Bogdăneşti, dar şi racordarea la reţeaua de canalizare a locuitorilor din comuna Bujoreni”, ne-a declarat primarul social-democrat din Bujoreni. În această perioadă, aparatul administrativ din Bujoreni este angrenat într-o multitudine de proiecte finanţate cu fonduri guvernamentale aflate în procedura de licitaţie. Se urmăreşte îndeaproape ca procedurile să fie finalizate în scurt timp, astfel ca lucrările propriu-zise să poată fi demarate cel târziu în vara acestui an: „În această perioadă am primit acceptul de publicare a anunţului de licitaţie pentru proiectul de modernizare şi extindere a şcolii din satul Gura Văii, urmând ca, în cel mai scurt timp, şi celelalte proiecte să fie scoase la licitaţie. Despre reţeaua de canalizare pot spune că am primit aprobare pentru modificările făcute în proiect. În acest sens vom acorda constructorului o păsuire de alte două luni şi vom încerca să forţăm nota. Astfel, dacă nu vor intra în grafic, de data aceasta vom rezilia contractul. Canalizarea este un proiect cu cântec, aşa l-am preluat”, a declarat primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2018
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...