Costeşti,  localitatea-magnet a judeţului Vâlcea

 Breaking News

Costeşti,  localitatea-magnet a judeţului Vâlcea

Costeşti,  localitatea-magnet a judeţului Vâlcea
iulie 05
14:28 2018

 

În zona Stog, administraţia locală din Costeşti are în plan înfiinţarea unui complex sportiv. În acest sens, Toma Peştereanu spune că a făcut paşi importanţi, iar în ceea ce priveşte identificarea sursei de finanţare, afirmă că nu va fi o problemă: „Proiectul îl vom depune la Compania Naţională de Investiţii sau la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale – AFIR Craiova. Satele din Costeşti încă mai păstrează viu stilul pitoresc, dat de peisajul de la poalele Munţilor Căpăţânii, care se desprind parcă din basme. Pentru a valorifica şi promova zona trebuie să creăm condiţii potenţialilor investitori în turism. Puţină lume ştie că această comună, situată în depresiunea Horezu, la poalele Munţilor Căpăţânii, este un adevărat muzeu în aer liber, aici existând cele mai multe obiective turistice. Este localitatea-magnet a judeţului Vâlcea. Astăzi, în Costeşti există o reţea de apă şi canalizare, drumurile sunt asfaltate, iar noi vom veni cu noi proiecte în vederea modernizării infrastructurii rutiere. Dar, pentru ca zona să fie mult mai atractivă, acest complex sportiv va aduce un plus de interes Costeştiului. Proiectul acesta este visul meu, care va fi greu de realizat, deoarece va cuprinde un stadion, un bazin de înot si un teren de tenis. Clubul sportiv se va înfiinţa din dorinţa de a atrage în viaţa sportivă locuitorii comunei noastre, şi în special copiii din zonă. Se va crea o bază de cantonament extrem de modernă pentru echipele sportive dornice să se antreneze”, a declarat primarul.

Primarul a înţeles că sportul este extrem de important

Toma Peştereanu are un hobby la care nu se gândeşte să renunţe. Îndrăgeşte sportul-rege, pe care îl practică acum doar în momentele de relaxare, dar, în cea mai mare parte a timpului, este doar susţinător al echipei de fotbal din localitate şi, uneori, chiar suporter. Cu bani puţini, reuşeşte să susţină echipa de fotbal din comună, „Minerul Costeşti”, care, în prezent, ocupă o poziţie mulţumitoare. Primarul a înţeles că sportul este extrem de important, iar investiţiile pe această linie sunt binevenite, pentru ca tinerii să poată face mişcare în bune condiţii. Astfel, tinerii din localitate se pot bucura astăzi de o bază sportivă multifuncţională, cu teren sintetic şi nocturnă. Dar primarul visează la proiectul său de suflet, acela de a construi în localitate un complex sportiv, în zona Stog.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iulie 2018
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...