INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE  APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 02 – 06 iulie 2018

 Breaking News
INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE  APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 02 – 06 iulie 2018
iulie 06
14:39 2018

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 02 – 06 iulie 2018 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

       LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. S-au executat lucrări de amenajare teren prin betonare/asfaltare pe străzile: Morilor nr. 115, Știrbei Vodă, Aurelian Sacerdoțeanu, Regina Maria Bl. C11/C12, Morilor.

      AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Aurelian Sacerdoțeanu nr. 19, Morilor nr. 115, Regina Maria Bl. C11/C12, Știrbei Vodă nr. 271, Splaiul Independenței Bl. 6/7, Barajului – VFM.

 

      POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

 

       PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

 • continuă lucrările pentru reabilitarea rețelelor de apă potabilă și branșamente pe străzile Carol I, Regina Maria, Știrbei Vodă, Gabriel Stoianovici, Pătrașcu Vodă și Mircea Vodă;
 • a fost înlocuit branșamentul de apă potabilă la Bl. D4, sc. A – Asociația de Proprietari Filipin;
 • a fost refăcut un cămin canalizare menajeră pe strada Mihai Viteazu, Bl. CPL1;
 • au fost ridicate la cota străzii gurile de scurgere de pe străzile: George Coșbuc, Dacia și Mihai Eminescu;
 • a fost refăcută suprafața carosabilă pe str. Petrișor – Bl. P1 și aleea Ciocârliei;
 • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
 • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
 • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

          CĂMINE CURĂŢATE. S-au verificat și curățat manual căminele de canalizare și gurile de scurgere pe stăzile: General Magheru, Regina Maria, Gib Mihăescu, Libertății, Luceafărului, Tineretului, Aleea Bradului, Mihai Eminescu, Aleea Trandafirilor, I.L. Caragiale, Nicolae Iorga, Lucian Blaga, Petrișor, Carol I, Aleea Teilor, Ostroveni.

S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră la următoarele adrese: str. Libertății – Bl. I3, sc. C și D; str. Ferdinand – Bl. O7; str. I.C. Brătianu – Bl. A64, Bl. S1; Aleea Teilor – Liceul Ferdinand; Colonie Nuci – baraca 28; str. Matei Basarab – Bl. 101, str. Știrbei Vodă – Bl. P1; str. Mihai Viteazu – Bl. CPL1; str. Republicii – Bl. H2, sc. A; str. Cella Delavrancea nr. 16; str. Râureni nr. 288; str. Mihai Eminescu – Bl. B13, sc. C; Călimănești – Bl. 7; Bl. R1; str. Ioan Referendaru – Bl. I2, sc. A și B;

 

9 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 9 apometre, dintre care 7 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi și au fost realizate 8 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea. De asemenea, au fost întocmite 20 avize de amplasament și 4 avize tehnice.

                                                                                          

             

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Ce pui in valiza cand pleci intr-o vacanta exotica? 5 lucruri care NU trebuie sa iti lipseasca

Te pregatesti pentru o vacanta intr-o tara exotica? Bagajul pentru vacanta poate fi o adevarata provocare, mai ales pentru doamne, care tind sa ia cu ele multe lucruri inutile, pe care nu le folosesc si care ocupa spatiu degeaba.

GHID PENTRU BOTEZ: De ce anume trebuie sa tii cont pentru o petrecere reusita

Venirea pe lume a copiilor este o minune pentru orice familie, drept urmare, trebuie sarbatorita ca atare.
Turistii isi doresc nespus sa viziteze locuri fabuloase, in care sa admire imprejurimile, obiectivele istorice si in care sa se simta mai bine decat acasa, asa ca un rol important in calatoriile lor il are cazarea.

 

Cum sa te pregatesti pentru a fi o mama trendy

Sa devii mama este cel mai minunat lucru pentru orice femeie. Dupa nasterea celui mic,majoritatea mamelor raman in trend postand poze cu micutul pe retelele de socializare,ilustrand fiecare moment important.

 Business: 3 sfaturi utile pentru o croitorie de success

In zilele noastre, tot mai multi oameni isi doresc sa fie unici prin stilul pe care il adopta. Bineinteles, aceasta dorinta se resimte mai ales in randul doamenlor si al domnisoarelor, care vor, mai ales la anumite evenimente, sa aiba tinute cu totul si cu totul deosebite.

Stirile pe zile

iulie 2018
L Ma Mi J V S D
« iun.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...