În primul tur al Cupei României, azi, la Slatina,  CSM a învins Cozia Călimănești cu 3-2 (1-0), toate golurile gazdelor fiind marcate de jucători care sezonul trecut au evoluat în Superliga Vâlcea. 

Deși a pierdut în această vară majoritatea titularilor din sezonul trecut, Cozia a dat o replică bună la Slatina, în fața unei echipe de nivelul Ligii a III-a, după ce a adus mai mulți jucători de la Flacăra. Călimăneștiul a mers la Slatina cu doar 13 jucători, iar partida s-a disputat pe o ploaie mocănească și un teren greu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 20, când Grigore Ceapă (FOTO) a reușit să înscrie chiar împotriva fostei sale echipe, după ce a reluat cu capul o centare de pe flancul stâng, după o acțiune în bandă a lui Stănică. Formația lui Vasile Ilinca a egalat  în minutul 55, când Alexandru Ștefan, nemarcat, a reluat cu capul în plasă. Căpitanul de echipă al grupării CSM Slatina, Gabriel Precup, i-a readus pe slătineni în avantaj în minutul 65, cu un șut în forță de la 16 metri. Cozia Călimănești nu a dezarmat și a restabilit egalitatea în minutul 75, dintr-un penalty transformat de Ion Roncea.  După câteva mari ocazii ratate de slătineni, golul victoriei a venit în minutul 85, când Mircea Scheau a reluat cu capul o lovitură liberă bătută de Grigore Ceapă.

Rămâne de văzut dacă Cozia va reuși în perioada următoare să își completeze lotul și să se bată pentru câștigarea Superligii cu Dăești și Costești.

Cozia: Buzilă – Al.Ștefan, M.Chiripuș, Mazilu, Mujoiu – Roncea, Al. Chiripuș, Ilea, Talpoș (Jura 83) – M.Rădoi (Biserică 85), Sârbu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *