Ion Streinu: „Este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când localitatea Şirineasa primeşte bani pe calamităţi”

 Breaking News

Ion Streinu: „Este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când localitatea Şirineasa primeşte bani pe calamităţi”

Ion Streinu: „Este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când localitatea Şirineasa primeşte bani pe calamităţi”
august 11
07:46 2018

La ultima alocare de fonduri pe situaţii de urgenţă judeţul Vâlcea a primit suma 4.094.000 lei pentru achitarea unor cheltuieli urgente în vederea înlăturării efectelor calamitaţilor naturale produse în perioada martie-mai 2018 şi încă 13.742.000 lei pentru dezastrele cauzate în perioada iunie-iulie 2018. Astfel că, nu mai puţin de 26 de localităţi vâlcene au primit de la Guvern sume considerabile, pentru refacerea infrastructurii de drumuri sau podete afectate de ploile abundente. Nici localitatea Şirineasa nu a fost ocolită de viituri, iar Guvernul şi-a îndreptat atenţia către administraţia locală condusă de Ion Streinu. Cu o documentaţie bine pusă la punct, primăria Şirineasa a reuşit să obţină 520.000 lei pentru zonele cele mai afectate, respectiv pentru lucrări de punere în siguranţă a platformei de drum comunal DC 122, sat Şirineasa, pct Loturi, precum şi pentru reparaţii şi punere în siguranţă a DC 121, sat Aricioaia şi a podului existent peste pârâul Aricioaia: „DC 121 şi DC 122 au fost cele mai afectate drumuri de pe raza comunei noastre în urma ploilor căzute în lunile mai, iunie şi iulie. În urma demersurilor făcute ni s-au alocat sume pentru repararea acestui drum plus 520.000 lei pentru reparaţiile la torentul Harasa şi Aricioaia. Este pentru prima dată în ultimii 25 ani când primim bani pe calamitaţi şi asta pentru că m-am zbătut să îi obţin, am pus la treabă oamenii din subordinea mea. Acum am pretenţia şi vreau să-i anunţ şi pe cetăţeni pe această cale ca pe acest drum să nu se mai târască lemne. M-am gândit şi cred că voi monta barieră pentru a nu mai intra cu utilajele pe el când vremea este nefavorabila”, ne-a declarat primarul localităţii Şirineasa, Ion Streinu. (R.B.)

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2018
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...