Acţionarii SC Parc Ind Vâlcea SA au decis organizarea unei noi proceduri de selecţie pentru membrii CA

 Breaking News
Acţionarii SC Parc Ind Vâlcea SA au decis organizarea unei noi proceduri de selecţie pentru membrii CA
august 13
06:28 2018

Cei trei acţionari de la SC Parc Ind Vâlcea SA – Consiliul Judeţean, Primăria Drăgăşani şi Primăria Bălceşti – au decis zilele trecute mandatarea reprezentanţilor în Adunarea Generală a Acţionarilor de la societate să declanşeze o nouă procedură de selecţie pentru membrii din consiliul de administraţie. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 11/31 ianuarie 2018 a fost aprobată scrisoarea de aşteptări şi a fost mandatat reprezentantul Judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Parc Ind Vâlcea SA să declanşeze procedura de selecţie pentru membrii consiliului de administraţie al societăţii. Potrivit Hotărârii Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 76/27 aprilie 2018, autoritatea publică tutelară a aprobat profilul consiliului de administraţie al SC Parc Ind Vâlcea SA, profilul candidatului pentru poziţia de membru în consiliul de administraţie al societăţii şi matricea aferentă acestora. Declanşarea procedurii de selecţie pentru membrii Consiliului de Administraţie al SC Parc Ind Vâlcea SA s-a făcut la data de 30 martie 2018, potrivit hotărârii reprezentanţilor Judeţului Vâlcea şi al Municipiului Drăgăşani. Anunţul a fost publicat în două ziare economice, potrivit prevederilor din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 51 din 30 martie 2018 au fost desemnaţi trei administratori provizorii la SC Parc Ind Vâlcea SA pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 22 mai 2018, până la finalizarea procedurii de selecţie a administratorilor. Comisia de selecţie numită prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 78/27 aprilie 2018, întrunită în data de 9 iulie 2018 a constatat că din cei 4 candidaţi, nici unul nu a îndeplinit condiţiile legale pentru a fi selectat. Potrivit prevederilor din Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 37 din 31 august 2016, Alexandru Oproaica, consilier judeţean, a fost desemnat ca reprezentant al Judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Parc Ind Vâlcea SA. În conformitate cu prevederile din contractul de mandat, anexă la Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 37 din 31 august 2016, reprezentantul Judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor va desemna şi va revoca prin vot membrii Consiliului de Administraţie. Atribuţiile vor fi exercitate doar în baza unui mandat special acordat de către mandant. În vederea desemnării membrilor consiliului de administraţie la societăţi, adunarea generală a acţionarilor, convocată la cererea acţionarului-stat a unităţii administrativ-teritoriale hotărăşte declanşarea procedurii de selecţie a membrilor consiliului. De asemenea, potrivit prevederilor din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, acţionarul-stat sau unitatea administrativ-teritorială organizează o procedură de selecţie, pentru a propune candidaţi de membri ai consiliului de administraţie.

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Îndeosebi femeile se remarcă ca fiind public fidel și constant al magazinelor de încălțăminte. Nu din nevoie, ci din dorința de a potrivi mereu alte și alte tipuri de pantofi la ținutele diverse pe care le adoptă, acestea își doresc varietate.

 

Sfaturi FASHION pentru BARBATII DE SUCCES

Simti nevoia unei schimbari in garderoba ta, dar nu stii de unde sa incepi? Ti-ai dori sa ai un look mai stilat, imbinand eleganta cu diverse particularitati ale stilului casual?

Cât de mult se pune preț pe serviciile de curățenie în zilele noastre

Dispunem de femei de serviciu pentru zone de birouri sau scări de bloc, dar pentru spațiul intim ne gândim că ne descurcăm și singuri.

E toamna, deci e timpul pentru renovari! Iata cateva idei pentru design-ul casei tale

De acum inainte, vremea tomnatica si ploioasa te va indemna sa stai mai mult in casa. Pentru ca acesta este sezonul schimbarilor si al noilor proiecte, probabil deja te gandesti cum sa renovezi si ce schimbari sa mai faci in locuinta, pentru un design nou, de sezon.

Doza de adrenalina a contemporaneitatii

Esti o persoana moderna, cu o agenda mereu plina? Iti doresti mereu lucruri noi, pe care sa le descoperi? Iti place imprevizibilul?

Stirile pe zile

august 2018
L Ma Mi J V S D
« iul.   sept. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...