Aspectul casei tale te nemultumeste? Iata ce poti schimba pentru a ii da o noua imagine!

Casa ta a devenit in timp un loc comun, plictisitor, in care nu te mai regasesti si nu te mai simti confortabil? Iti doresti sa ai acel sentiment de relaxare si buna dispozitie in momentul in care pasesti pragul locuintei tale? Esti plictisit de aspectul neglijent, banal pe care aceasta l-a capatat in timp? Poate ar fi timpul sa planifici o renovare, dar desigur, toata aceasta procedura ar dura prea mult timp si ar fi prea costisitoare.

Descopera care sunt lucrurile pe care le poti schimba pentru a da un alt aspect locuintei tale!

  1. Usile din interior

Primul lucru pe care ar trebui sa il ai in vedere in momentul in care iti doresti sa faci o schimbare vizibila si eficienta ce tine de nivelul estetic si functional al caminului tau ar fi sa incepi prin schimbarea usilor de interior, sau macar pe cea de la dormitor. Pe site-ul oficial www.hornbach.ro vei gasi cele mai noi modele de usi de interior, ideale pentru a schimba aspectul camerei sau casei tale. Chiar daca nu pare un amanunt atat de important, o usa noua si mai ales, una aleasa corect, care sa fie in armonie cu mobilierul si tematica gandita pentru camera respectiva poate aduce un aer fresh, modern intregii incaperi.

 

  1. Pardoseala

Un alt lucru pe care ar trebui sa mizezi daca vrei sa reimprospatezi aspectul si atmosfera din casa ta este legat de pardoseala. Daca parchetul cel vechi este mult prea uzat si nu se prezinta tocmai in cea mai buna forma a sa din punct de vedere estetic, atunci inlocuirea acestuia nu tine numai de o imagine de ansamblu placuta, ci si de un nivel de functionalitate si confort sporit. O simpla inlocuire a vechiului tip de pardoseala cu un parchet laminat ce are un aspect modern, nu numai ca va reprezenta o schimbare uriasa pentru aspectul camerei respective, dar va spori confortul de care ai nevoie. Mai mult decat atat, parchetul laminat va fi mult mai usor de intretinut si de curatat, ceea ce va fi un mare beneficiu pentru indeplinirea cat mai rapida a activitatilor casnice.

 

  1. Decorul

Daca iti doresti sa insufletesti imobilul si sa ii dai un nou aspect, nu intotdeauna este necesar sa faci schimbari prea mari sau sa renovezi. Decoratiunile de interior pot produce mari schimbari la nivel estetic, iar locuinta ta va arata de parca ar fi desprinsa dintr-o revista de specialitate. In ceea ce priveste alegerea elementelor de decor, este important sa optezi tot pentru zona de interes si sa pastrezi aceeasi linearitate. In plus, nu uita sa mizezi pe minimalism si pe decorarea simpla si de bun gust, decat sa incarci incaperea cu detalii inutile, care nu vor face decat sa reduca din luminozitate si limiteze spatiul disponibil.

Poti opa, spre exemplu, chiar si pentru stickere decorative pentru pereti, care sa prezinte mesaje importante sau caracteristice familiei tale.

 

  1. Rearanjeaza si/sau reconditiozeaza mobilierul

Daca resursele financiare nu iti permit sa iti schimbi mobila, o idee pe care ar trebui sa o iei in calcul ar fi reconditionarea acesteia, acolo unde este cazul, sau reorganizarea in functie de limitele spatiului de care dispui. Aceste doua proceduri, fie realizate impreuna, fie separat, pot avea mare succes in eficientizarea spatiului, dar, mai ales in reconfigurarea unui nivel estetic nou, inovativ. Desigur, ca nu trebuie sa incepi sa muti mobilierul important, destinat unei anumite camere in alta, dar ai putea sa schimbi locul patului si al biroului sau al televizorului si al canapelei din dormitor, birou si camera de zi. Aceasta practica pare sa fie de mare succes in cultura si civilizatia indiana, intrucat se presupune ca o astfel de rearanjare poate produce un nou camp energetic in locuinta ta.

Acestea sunt cele mai facile modalitati prin care poti schimba aspectul caminului tau, pentru a il transforma dintr-un mediu anost si banal, intr-o casa in care abia astepti sa ajungi dupa o zi incarcata de activitati.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *