Horezu pune bazele unui parteneriat cu oraşul Clervaux din Luxemburg

 Breaking News
Horezu pune bazele unui parteneriat cu oraşul Clervaux din Luxemburg
august 17
18:21 2018

Oaspeţi de seamă în oraşul ceramicii, Horezu! La iniţiativa ambasadorului României la Luxemburg, Lilian Zamfiroiu, a fostului ministru de Externe, Lazăr Comănescu, şi a primarului Oraşului Horezu, Sărdărescu Nicolae, în perioada 15-17 august 2018, în oraşul Horezu, s-a desfăşurat vizita unei delegaţii oficiale a Oraşului Clervaux din Luxemburg.

Delegaţia, formată din: Emile Eicher- primar al localităţii şi deputat, Georges Michels şi Romain Braquet – consilieri, are misiunea de a realiza un parteneriat între cele două oraşe, în vederea dezvoltării economice şi turistice şi în scopul realizării de proiecte comune pentru atragerea de fonduri europene: „Bine aţi venit în Vâlcea, cel mai frumos judeţ din România. Spun asta şi cu proxima ocazia în care ne veţi permite, vă vom şi dovedi. Mă bucur că începem colaborarea din Horezu, unul dintre cele mai frumoase oraşe din România. Îi felicit pe domnul primar Sărdărescu şi pe domnul ambasador că au făcut posibilă această vizită. Vă aflaţi în Horezu, una din cele mai importante zona din judeţ, plină de obiective turistice dar şi una dintre cele mai frumoase ca şi formă de relief. Horezu este, de asemenea, unul dintre cele mai importante centre ale tradiţiei culturale şi populare româneşti”, a fost mesajul adresat de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. În discursul său, şeful judeţului a prezentat Vâlcea ca fiind „cel mai frumos judeţ din România”, cu obiective turistice de invidiat, cu staţiuni balneoclimaterice ce reprezintă o „oază de sănătate şi relaxare”, precum şi multe frumuseţi pe care delegaţia luxemburgheză le poate vedea, la următoarea vizită, în judeţul nostru.

„I-am întâmpinat pe oaspeți la sosirea în orașul Horezu, unde am purtat discuții în vederea unor viitoare colaborări. Oaspeții noștri au fost încântați de județul Vâlcea şi de întrevederile cu oficialităţile judeţene şi locale, cărora le-au adresat invitația ca şi o delegație din România să facă o vizită în Luxemburg”, a declarat, după întâlnirea avută cu delegaţia de la Luxemburg, pentru reprezentanţii mass-media, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Ramona BĂLTEANU

 

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Saltelele care îți amintesc de somnul dulce al copilăriei

Cea mai frumoasă perioadă a vieții oamenilor este, în cele mai multe cazuri, copilăria. Atunci când îți aduci aminte de copilărie rememorezi inevitabil fel și fel de momente, jocuri, prietenii, școală, grădiniță, dar și somnul dulce care pe atunci nu prea îți surâdea, dar pe care acum ți-l dorești înzecit.

Cheia unui dormitor vintage – Noptiere și dulapuri din lemn masiv

Trăim în era în care două curente estetice se bat pentru supremație: modernism versus vintage. În timp ce unii preferă atmosfera rece și minimalistă a stilului contemporan, alte persoane s-au săturat de acest cadru.

Dotări importante din saloane și alte unități – rolul unui scaun nu trebuie subestimat

Scaunele, în varianta lor simplistă și aparent banală, sunt mai importante decât am crede. Ele fac diferența între a aștepta minute bune și nerăbdarea de a pleca.
Îndeosebi femeile se remarcă ca fiind public fidel și constant al magazinelor de încălțăminte. Nu din nevoie, ci din dorința de a potrivi mereu alte și alte tipuri de pantofi la ținutele diverse pe care le adoptă, acestea își doresc varietate.

Stirile pe zile

august 2018
L Ma Mi J V S D
« iul.   sept. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...