Pământul o ia la vale în satul Stoiculeşti din comuna Şuşani. Şase gospodarii sunt în pericol

 Breaking News
Pământul o ia la vale în satul Stoiculeşti din comuna Şuşani. Şase gospodarii sunt în pericol
septembrie 07
06:57 2018

În comuna Şuşani infrastructura rutieră afectată în urma calamitaţilor se repară cu fonduri locale. Chiar dacă rectificarea bugetară nu a venit cu mai nimic pentru comuna Şuşani, administraţia locală a găsit resurse pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor comunale şi săteşti, afectate în urma ploilor abundente din lunile de vară. Totuşi, nici comuna Şuşani nu a scăpat de furia ploilor care au afectat un drum comunal pe o porţiune de 200 metri. Chiar dacă a făcut documentaţii pentru primirea de fonduri pe situaţii de urgenţă, Guvernul a spus “pas” localităţii Şuşani, şi şase gospodarii din satul Stoiculeşti sunt în pericol să o ia la vale împreună cu drumul comunal: “Lucrăm la drumurile de tarlă şi la toate drumurile afectate în urma ploilor. Ca şi celelalte localităţi şi noi am avut probleme, chiar toată infrastructura de drumuri a fost distrusă. Trebuie să le reparăm, ca să aibă oamenii pe unde să-şi aducă recoltele acasă. Avem şi noi probleme cu un drum care urcă în satul Stoiculeşti, care este asfaltat şi fuge sub coastă. Alunecarea este pe o distantă de 200 m. A fost şi domnul prefect aici şi a văzut. De la vizita dumnealui şi până în prezent, alunecarea a înaintat de la 20 cm la 70 de cm, atât este distanţa între partea care fuge şi cea care rămâne. Nu am prins fonduri, pentru că am făcut azi documentaţie şi nu am făcut şi a doua zi, când a plouat iar. Adică noi trebuie să facem zi de zi documentaţii. Mai grav este faptul că avem şi şase case care riscă să plece cu totul. Vom scrie la toate ploile, se pare că au primit fonduri de urgentă doar cei care au făcut documentaţii cu o zi înainte. Este un an de când domnul prefect a fost la faţa locului şi într-un an a mai înaintat cu 50 cm”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuţii de primar, Gheorghe Constantinescu. (R.B.)

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Saltelele care îți amintesc de somnul dulce al copilăriei

Cea mai frumoasă perioadă a vieții oamenilor este, în cele mai multe cazuri, copilăria. Atunci când îți aduci aminte de copilărie rememorezi inevitabil fel și fel de momente, jocuri, prietenii, școală, grădiniță, dar și somnul dulce care pe atunci nu prea îți surâdea, dar pe care acum ți-l dorești înzecit.

Cheia unui dormitor vintage – Noptiere și dulapuri din lemn masiv

Trăim în era în care două curente estetice se bat pentru supremație: modernism versus vintage. În timp ce unii preferă atmosfera rece și minimalistă a stilului contemporan, alte persoane s-au săturat de acest cadru.

Dotări importante din saloane și alte unități – rolul unui scaun nu trebuie subestimat

Scaunele, în varianta lor simplistă și aparent banală, sunt mai importante decât am crede. Ele fac diferența între a aștepta minute bune și nerăbdarea de a pleca.
Îndeosebi femeile se remarcă ca fiind public fidel și constant al magazinelor de încălțăminte. Nu din nevoie, ci din dorința de a potrivi mereu alte și alte tipuri de pantofi la ținutele diverse pe care le adoptă, acestea își doresc varietate.

Stirile pe zile

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« aug.   oct. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...