Proiectele cu fonduri guvernamentale au intrat în linie dreaptă, la Budeşti

 Breaking News

Proiectele cu fonduri guvernamentale au intrat în linie dreaptă, la Budeşti

septembrie 23
17:57 2018

Canalizare în satele Linia şi Racoviţa, construirea unei grădiniţe în satul Budeşti, precum şi construirea unui pod peste pârâul Sâmnic sunt cele trei proiecte aprobate de Guvern pentru localitatea Budeşti. Nu mai puţin de 82 de miliarde de lei vechi vor ajunge la Budeşti, pentru implementarea celor trei proiecte. În momentul de faţă investiţiile sunt în procedura de licitaţie, iar în scurt timp vor începe lucrările propriu-zise: „Am reuşit să semnăm toate cele trei contracte aprobate prin PNDL-2, este vorba de reţeaua de canalizare în satele Linia şi Racoviţa şi construirea unei grădiniţe în satul Budeşti. De curând am reuşit să scoatem la licitaţie şi cea de-a treia investiţie, respectiv podul peste pârâul Sâmnic, din punctul Androneşti. Acest pod este absolut necesar, facilitând accesul către cea mai nouă mănăstire din Budeşti şi micşorând distanţa până la Râmnicu-Vâlcea cu 6-7 kilometri. În următoarea perioadă vor începe lucrările la construirea acestui pod de acces pentru cătunul Androneşti. Ne aflăm în licitaţie publică, sperăm ca procedurile să se finalizeze cât mai repede şi să dăm ordinul de începere al lucrărilor şi la această investiţie. În această zonă mai sunt câteva drumuri care necesită reparaţii şi cu siguranţă se vor realiza şi ele, în paralel cu construirea podului. Investiţiile nu se pot întâmpla decât cu finanţări mari, cu ajutorul Consiliului Judeţean şi al domnului preşedinte Constantin Rădulescu şi sigur prin sprijinul Guvernului, deoarece atât podul, cât şi celelalte două proiecte se vor realiza cu fonduri de la Guvern”, ne-a declarat primarul PNL Ionel Vlădulescu. Administraţia locală din Budeşti nu a stat cu mâinile în sân nici în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene. Două proiecte europene au fost depuse în vederea finanţării, şi urmează un al treilea, pentru modernizarea infrastructurii educaţionale: „Avem două proiecte europene, iar de curând am mai depus încă un proiect. Este vorba despre asfaltarea drumului din satul Barza de 3 kilometri şiun  pod peste pârâul Sâmnic, finanţate prin AFIR Craiova, şi încă un proiect care cuprinde 20 de drumuri de tarla, în total 6 kilometri. Prin POR am pregătit un proiect pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea şcolii din satul Budeşti şi sperăm să primim finanţare. Noi avem experienţe prin POR, proiecte europene care s-au derulat foarte bine şi ne dorim ca şi acest proiect să fie finanţat, un proiect foarte util pentru comunitate”, ne-a mai spus Ionel Vlădulescu.

 

Ramona BĂLTEANU

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...