La Popeşti se va realiza reţea de canalizare pe 25 de kilometri

 Breaking News
  • No posts were found

La Popeşti se va realiza reţea de canalizare pe 25 de kilometri

La Popeşti se va realiza reţea de canalizare pe 25 de kilometri
septembrie 24
06:43 2018

 

În comuna Popeşti – Vâlcea va fi realizat sistemul de canalizare menajeră pentru o suprafaţă de 25 de kilometri, pentru locuitorii din satele Popeşti, Meieni, Dăeşti şi Curtea. Canalizarea se va realiza în sistem separativ, care va asigura numai colectarea şi transportul apelor uzate menajere la staţia de epurare. Apele pluviale se vor colecta în continuare prin sistemul de rigole, şanţuri şi prin canalele existente in localitate. Reţeaua de canalizare a apelor uzate menajere va asigura transportul apei liber, prin tuburi PVC pentru scurgere liberă. Noua reţea va prelua numai apele uzate menajere de la instituţii publice şi gospodării, care va fi colectată prin căminele de inspecţie, căminele de vizitare şi va fi deversată în reţeaua de canalizare. Datorită topografiei terenului sunt necesare staţii de pompare a apelor uzate menajere. Apa menajeră uzată astfel colectată va fi transportată la staţia de epurare. Execuţia propriu-zisă a lucrărilor la obiectivul de investiţie este de 7.548.322 de lei, iar organizarea de şantier a fost estimată la valoarea de 29.092 de lei. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 7.577.414 de lei fără TVA.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...