Proiectele şi investiţiile Primăriei Lăpuşata

 Breaking News

Proiectele şi investiţiile Primăriei Lăpuşata

Proiectele şi investiţiile Primăriei Lăpuşata
septembrie 24
08:17 2018

 

Primăria Lăpuşata a primit finanţare pentru extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 6 kilometri şi continuarea lucrărilor de refacere a podului peste pârâul Cerna, în cătunul Bungeţi, sat Săruleşti. Nicolae Joiţa, primarul localităţii declară că lucrările la acest pod s-au finalizat, dar nu s-a făcut recepţia, iar pentru proiectul de canalizare ordinul de începere a lucrărilor se va da în această perioadă: „La prima şedinţă de consiliu se va lua hotărârea de aprobarea a devizului de finalizare a licitaţiei pentru proiectul de canalizare, apoi vor începe lucrările. În localitate sunt 18 kilometri de canalizare. După finalizarea celor 6 kilometri de canalizare voi continua cu un proiect de asfaltare pe o lungime 10 kilometri. Dacă tronsonul respectiv are sistem apă şi canalizare este mai uşor să finanţăm apoi proiecte de modernizare a drumurilor. Proiectul este depus la Ministerul Dezvoltării în vederea finanţării împreună cu proiectul de iluminat public”, a precizat Nicolae Joiţa, primarul localităţii. Sistemul de apă şi canalizare este în administrarea primăriei prin înfiinţarea unei societăţi subordonată Consiliului Local: „În prezent se lucrează la documentaţia pentru stabilirea preţului la A.N.R.S.C. (Autoritatea Naţionala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice). Preţul nu-l ştim deocamdată, noi ducem toate documentele, iar preţul îl va fixa A.N.R.S.C”, a mai declarat primarul.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...