Proiectele şi investiţiile Primăriei Lăpuşata – Impact real

Proiectele şi investiţiile Primăriei Lăpuşata

 Breaking News

Proiectele şi investiţiile Primăriei Lăpuşata

Proiectele şi investiţiile Primăriei Lăpuşata
septembrie 24
08:17 2018

 

Primăria Lăpuşata a primit finanţare pentru extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 6 kilometri şi continuarea lucrărilor de refacere a podului peste pârâul Cerna, în cătunul Bungeţi, sat Săruleşti. Nicolae Joiţa, primarul localităţii declară că lucrările la acest pod s-au finalizat, dar nu s-a făcut recepţia, iar pentru proiectul de canalizare ordinul de începere a lucrărilor se va da în această perioadă: „La prima şedinţă de consiliu se va lua hotărârea de aprobarea a devizului de finalizare a licitaţiei pentru proiectul de canalizare, apoi vor începe lucrările. În localitate sunt 18 kilometri de canalizare. După finalizarea celor 6 kilometri de canalizare voi continua cu un proiect de asfaltare pe o lungime 10 kilometri. Dacă tronsonul respectiv are sistem apă şi canalizare este mai uşor să finanţăm apoi proiecte de modernizare a drumurilor. Proiectul este depus la Ministerul Dezvoltării în vederea finanţării împreună cu proiectul de iluminat public”, a precizat Nicolae Joiţa, primarul localităţii. Sistemul de apă şi canalizare este în administrarea primăriei prin înfiinţarea unei societăţi subordonată Consiliului Local: „În prezent se lucrează la documentaţia pentru stabilirea preţului la A.N.R.S.C. (Autoritatea Naţionala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice). Preţul nu-l ştim deocamdată, noi ducem toate documentele, iar preţul îl va fixa A.N.R.S.C”, a mai declarat primarul.

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.


Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.


Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.


Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

 

Angajarea în videochat – mai avantajoasă decât s-ar putea crede

Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani.

Stirile pe zile

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« aug.   oct. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...