INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE  APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 22 – 28 septembrie 2018

 Breaking News
INFORMARE DE PRESĂ PRIVIND SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE  APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 22 – 28 septembrie 2018
septembrie 28
11:39 2018

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 22 – 28 septembrie 2018 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

       LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. S-au executat lucrări de amenajare teren prin betonare/asfaltare pe străzile: Prunului nr. 62, nr. 7A-7B, Topolog nr. 48 și Intrarea Geniștilor nr. 9A.

 

      AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Topolog nr. 48, Intrarea Geniștilor nr. 9A, Căpitan Negoescu (în fața bisericii Toți Sfinții), Prunului nr. 62 și Prunului nr. 7A-7B.       

 

       POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

 

       PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

 • au început lucrările de reabilitare rețele apă potabilă și branșamente pe strada Krusevac;
 • s-a executat branșament apă potabilă pe strada Popa Sapcă nr. 35A;
 • au fost finalizate lucrările pentru reabilitarea rețelelor de apă potabilă și branșamente pe străzile Carol I, Regina Maria, Știrbei Vodă, Gabriel Stoianovici, Pătrașcu Vodă și Mircea Vodă;
 • au fost remediate problemele de canalizare pluvială pe str. Săliștea Nouă;
 • au fost ridicate la cotă cămine de canalizare și guri de scurgere (geigere) în urma asfaltării pe Bd. Tineretului, Bl. A11/1, A11/2 și A11/3;
 • s-a executat racord canalizare pe str. Popa Sapcă, nr. 35A  ;
 • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
 • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
 • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră la următoarele adrese: Bd. Tineretului – Bl. S2, sc. E; str. Dealul Malului  nr. 11; str. Remus Bellu – Bl. O1, sc. C; str. Constantin Brâncuși – Bl. I1, sc. A și B; str. Ostroveni – Bl. A14, sc. E și F, Bl. A39, bl. A43; str. Doctor Hacman – Bl. 88; str. Nicolae Iorga – Bl. A26; str. Calea lui Traian – Bl. S24 și nr. 2; str. Morilor nr. 88; str. Someș nr. 14; str. Aleea Panseluțelor – Bl. C23, sc.A; str. Lucian Blaga – Bl. A9, sc. A și B; str. I.C. Brătianu – Bl. A64, sc. A; str. Luceafărului – Bl. A1, sc. A și str. Ovidiu  nr. 1.

 

9 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 9 apometre, dintre care 5 verificate și înlocuite și 4 montaje apometre noi și au fost realizate 9 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea. De asemenea, au fost întocmite 17 avize de amplasament.

                                                                                  

                                                                                                                      

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

 

Angajarea în videochat – mai avantajoasă decât s-ar putea crede

Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani.

Rapidauto.ro este un magazin online de piese auto cu peste 17 ani vechime

Echipa RapidAuto.ro a început ca un distribuitor de piese auto în zona de vest a României, sub numele de Best Auto Vest, ajungând prin BestAutoVest.ro până la a fi un retalier online de piese şi accesorii auto adaptat la nevoile consumatorului modern.

Vrei sa faci plaja in luna ianuarie? Iata ce destinatii sa alegi!

Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp,apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore intrafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung in 2-3 ore?

Stirile pe zile

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« aug.   oct. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...