Pentru prima dată în ultimii zece ani, Consiliul Judeţean va sprijini fotbalul judeţean

 Breaking News
Pentru prima dată în ultimii zece ani, Consiliul Judeţean va sprijini fotbalul judeţean
octombrie 27
19:03 2018

Decizie fără precedent luată de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. După rezultatele deosebite obţinute de echipa Flacăra Horezu, recent promovată în liga a III-a a fotbalului românesc, şeful judeţului le va propune consilierilor judeţeni, în şedinţa din 31 octombrie, realizarea unui parteneriat cu primăria Horezu, în vederea sprijinirii sportului de performanţă. Mai exact, Consiliul Judeţean va aloca, în cadrul acestei asocieri, suma de 30.000 lei pentru echipa de fotbal horezeană. Suma este una modică ţinând cont de faptul că primăria Horezu aloca 45.000 lei lunar pentru susţinerea echipei de fotbal, însă iniţiativa preşedintelui Constantin Rădulescu nu poate fi decât una lăudabilă. În ultimii ani, niciun preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea nu a alocat fonduri pentru susţinerea fotbalului judeţean, în condiţiile în care majoritatea instituţiilor de acest gen din ţară alocă anual fonduri către AJF-urile judeţene, în vederea susţinerii fotbalului „mic”.

Primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu le mulţumeşte anticipat atât preşedintelui Consiliului Judeţean cât şi consilierilor judeţeni pentru că au răspuns afirmativ solicitărilor de sprijin financiar venite din partea administraţiei locale din Horezu: „Echipa Flacăra Horezu a obţinut promovarea în liga a III-a în acest sezon competiţional şi în prezent suntem pe primul loc. Ţinând cont de faptul că echipa horezeană este singura din judeţ care activează în liga a 3-a, am solicitat şi noi sprijin Consiliului Judeţean. Flacăra Horezu este o mândrie pentru întreg judeţul, nu doar pentru Horezu. Ca şi sumă, noi am cerut 2.5 miliarde anual, însă fiind pe final de an, domnul preşedinte Constantin Rădulescu ne-a alocat 30.000 lei, urmând ca, anul viitor, să purtăm din nou discuţii şi să primim o sumă mai mare. Mulţumesc Consiliului Judeţean că a răspuns afirmativ solicitării noastre”, ne-a declarat primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu.

Încă 1,5 miliarde lei vechi pentru echipa de handbal de la Consiliul Judeţean

După ce, în urmă cu trei luni, la propunerea preşedintelui Constantin Rădulescu, consilierii județeni au aprobat, alocarea a 2 miliarde de lei vechi echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, în ședința ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea, programată pentru data de 31 octombrie 2018, președintele Constantin Rădulescu le solicită din nou votul consilierilor judeţeni pentru suplimentarea, cu încă 1,5 miliarde lei vechi, a sumei alocate echipei de handbal.
„Alături de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, parteneri şi sponsori, punem și noi umărul la constituirea bugetului echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, de la care ne dorim cu toţii performanţă. Şi cum performanţa necesită costuri pe măsură, iar Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea face un efort uriaș și de apreciat pentru susţinerea ei, ne-am alăturat şi noi acestui scop nobil, printr-un sprijin financiar, care se va reflecta, cu siguranţă, în rezultatele sportivelor. De altfel, în perspectiva rectificării bugetare din luna noiembrie, există posibilitatea ca echipa să fie sprijinită în continuare de Consiliul Judeţean Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Ramona BĂLTEANU

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Saltelele care îți amintesc de somnul dulce al copilăriei

Cea mai frumoasă perioadă a vieții oamenilor este, în cele mai multe cazuri, copilăria. Atunci când îți aduci aminte de copilărie rememorezi inevitabil fel și fel de momente, jocuri, prietenii, școală, grădiniță, dar și somnul dulce care pe atunci nu prea îți surâdea, dar pe care acum ți-l dorești înzecit.

Cheia unui dormitor vintage – Noptiere și dulapuri din lemn masiv

Trăim în era în care două curente estetice se bat pentru supremație: modernism versus vintage. În timp ce unii preferă atmosfera rece și minimalistă a stilului contemporan, alte persoane s-au săturat de acest cadru.

Dotări importante din saloane și alte unități – rolul unui scaun nu trebuie subestimat

Scaunele, în varianta lor simplistă și aparent banală, sunt mai importante decât am crede. Ele fac diferența între a aștepta minute bune și nerăbdarea de a pleca.
Îndeosebi femeile se remarcă ca fiind public fidel și constant al magazinelor de încălțăminte. Nu din nevoie, ci din dorința de a potrivi mereu alte și alte tipuri de pantofi la ținutele diverse pe care le adoptă, acestea își doresc varietate.

Stirile pe zile

octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
« sept.   nov. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...