CET Govora a declanşat selecţia pentru doi membri ai consiliului de administraţie al SC Prelcet SA

 Breaking News

CET Govora a declanşat selecţia pentru doi membri ai consiliului de administraţie al SC Prelcet SA

CET Govora a declanşat selecţia pentru doi membri ai consiliului de administraţie al SC Prelcet SA
octombrie 29
07:33 2018

 

Luna trecută, CET Govora a aprobat componenta iniţială a planului de selecţie pentru desemnarea a 2 membri ai consiliului de administraţie al SC Prelcet SA cu studii economice sau juridice, în conformitate cu prevederile din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Părţi responsabile în procedura de selecţie sunt comisia de selecţie nominalizată de acţionarul majoritar prin decizia nr. 656 din 18 septembrie 2018; acţionarul majoritar şi Adunarea Generală a Acţionarilor pentru îndeplinirea obligaţiilor legale stabilite în sarcina acestora în procedura de selecţie. Profilul candidatului pentru funcţia în CA al SC Prelcet SA, precum şi criteriile obligatorii şi opţionale avute în vedere în procesul de selecţie au fost aprobate prin Decizia nr. 223/30 martie 2018, a administratorilor CET Govora. Matricea profilului candidatului va completa componenta iniţială a planului de selecţie după elaborarea acestuia, în baza aprobării criteriilor de selecţie obligatorii şi opţionale de către acţionarul majoritar. Selecţia se realizează cu respectarea principiilor nediscriminării, tratamentului egal şi transparenţei, şi cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate al întreprinderii publice, asigurându-se totodată o diversificare a competenţelor la nivelul consiliului de administraţie. Activităţile care stau la baza elaborării listei lungi se fac de către Comisia de selecţie de la SC Prelcet SA, astfel: crearea listei lungi din toate dosarele de candidatură complete şi depuse la timp (instrumente – şablon cu rezumatul individual al CV-ului pentru fiecare candidat); evaluarea dosarelor de candidatură în raport cu minimul de criterii stabilite pentru selecţie; eliminarea din lista lungă a candidaţilor care nu întrunesc minimul de criterii al profilului de candidat şi informarea în scris a candidaţilor respinşi de pe lista lungă; verificarea informaţiilor din dosarele de candidatură rămase pe lista lungă şi stabilirea punctajului conform grilei de evaluare pentru fiecare criteriu din cadrul matricei profilului pentru fiecare candidat şi solicitarea de clarificări sau informaţii suplimentare, unde este cazul; realizarea unei analize comparative a candidaţilor rămaşi în lista lungă, prin raportare la profilul consiliului (instrumente – matricea individuală a candidatului); eliminarea din lista lungă a candidaţilor care au obţinut un punctaj conform grilei de evaluare mai mic decât al celorlalţi, dacă este cazul şi informarea candidaţilor respinşi în această etapă. Candidaţii sunt eliminaţi de pe lista lungă în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut conform matricei profilului, până la limita a maximum 5 candidaţi pentru fiecare post de membru în consiliu, rezultând astfel lista scurtă.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...