Daniel Muşat: „Suntem printre puţinele localităţi din judeţ care nu are un cămin cultural”

 Breaking News
Daniel Muşat: „Suntem printre puţinele localităţi din judeţ care nu are un cămin cultural”
octombrie 29
06:56 2018

 

Primarul Daniel Muşat spune că, la Compania Naţională de Investiţii există un proiect, depus încă de acum 10 ani, pentru construirea unui cămin cultural. Valoarea proiectului era, la data respectivă, de 18 miliarde de lei vechi, având un punctaj destul de mare, fiind printre primele proiecte clasate în vederea finanţării: „Cu toate acestea, eforturile noastre au fost în zadar, pentru că nici astăzi, după atâţia ani, nu avem fonduri pentru a finanţa construcţia din temelii a căminelor culturale. Am făcut adrese şi memorii la toate instituţiile abilitate, rugându-i să înţeleagă că localitatea Milcoiu nu are un cămin cultural. După atâţia ani de aşteptare, am fost nevoit să fac din banii noştri o locaţie, pentru că nu aveam unde să ţinem o serbare cu elevii sau o întâlnire cu cetăţenii. De fiecare dată ne chinuiam prin şcoli, prin clase, urcam copiii la serbări pe băncuţe, pentru că nu avem o scenă. Căminul este un proiect pe care l-am depus încă din primul mandat, un proiect pentru care s-a muncit, şi pentru care documentaţiile au costat bani. De fiecare dată mi se cere actualizarea documentaţiilor, adică bani aruncaţi. Renunţ, în situaţia aceasta. Pentru actualizarea documentaţiilor trebuie să aloc din bugetul local alţi 9.000 de lei. Când am întocmit documentaţiile pentru acest proiect, în localitate erau 160 de copii. În prezent mai avem 90 de copii, iar numărul lor este în scădere. Am văzut că şanse prea mari de a construi un cămin cultural prin Compania Naţională de Investiţii nu prea avem. Suntem printre puţinele localităţi din judeţ care nu au un astfel de imobil”, a declarat primarul din Milcoiu, Daniel Muşat.

 

Claudia Şchiopu

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Saltelele care îți amintesc de somnul dulce al copilăriei

Cea mai frumoasă perioadă a vieții oamenilor este, în cele mai multe cazuri, copilăria. Atunci când îți aduci aminte de copilărie rememorezi inevitabil fel și fel de momente, jocuri, prietenii, școală, grădiniță, dar și somnul dulce care pe atunci nu prea îți surâdea, dar pe care acum ți-l dorești înzecit.

Cheia unui dormitor vintage – Noptiere și dulapuri din lemn masiv

Trăim în era în care două curente estetice se bat pentru supremație: modernism versus vintage. În timp ce unii preferă atmosfera rece și minimalistă a stilului contemporan, alte persoane s-au săturat de acest cadru.

Dotări importante din saloane și alte unități – rolul unui scaun nu trebuie subestimat

Scaunele, în varianta lor simplistă și aparent banală, sunt mai importante decât am crede. Ele fac diferența între a aștepta minute bune și nerăbdarea de a pleca.
Îndeosebi femeile se remarcă ca fiind public fidel și constant al magazinelor de încălțăminte. Nu din nevoie, ci din dorința de a potrivi mereu alte și alte tipuri de pantofi la ținutele diverse pe care le adoptă, acestea își doresc varietate.

Stirile pe zile

octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
« sept.   nov. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...