Din 2019, Consiliul Judeţean va sprijini fotbalul judeţean, prin plata arbitrajelor şi a asistenței medicale

 Breaking News
Din 2019, Consiliul Judeţean va sprijini fotbalul judeţean, prin plata arbitrajelor şi a asistenței medicale
octombrie 31
11:53 2018

În şedinţa ordinară de astăzi, 31 octombrie 2018, consilierii judeţeni au aprobat, cu unanimitate de voturi, alocarea a 150.000 lei echipei de handbal SCM Rm. Vâlcea şi 30.000 lei echipei de fotbal Flacăra Horezu, aflată pe locul 1 în liga a 3-a a fotbalului românesc. În cadrul şedinţei, consilierul judeţean Victor Stănculescu a propus suplimentarea sumei alocată echipei de fotbal din Horezu cu încă 20.000 lei, din cauza situaţiei financiare dificile cu care clubul se confruntă. Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu nu a fost de acord cu solicitarea lui Stănculescu, însă a promis că, în proiectul de buget pe anul 2019 va veni cu o propunere în faţa consilierilor prin care se vor aloca 1.000.000 lei echipei de handbal şi 300.000 lei echipei de fotbal horezeană.

Constantin Rădulescu: “De anul viitor, vom sprijini tot ce înseamnă fotbal în judeţul Vâlcea”

Mai mult decât atât, şeful judeţului a anunţat intenţia Consiliului Judeţean de a realiza un parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea, prin care să poată achita indemnizaţiile de arbitraj şi asistența medicală (care este obligatorie la orice joc de fotbal), în scopul de a sprijini şi fotbalul amator, nu numai pe cel de performanţă: “Cei 30.000 lei pe care îi alocăm echipei de fotbal din Horezu sunt pentru cele două luni rămase de activitate competiţională. De anul viitor, vom propune cel puţin 3 miliarde lei vechi pentru echipa de fotbal din Horezu şi cel puţin 10 miliarde lei vechi pentru echipa de handbal. Pentru anul viitor, lucrăm la un proiect prin care vom acorda sprijin şi o să vă supun aprobării ca tot ceea ce înseamnă acea parte de arbitraj, echipa medicală, printr-un protocol cu AJF Vâlcea, să fie suportată de Consiliul Judeţean Vâlcea. Cheltuielile să le preluăm noi, la nivelul întregului judeţ şi, în felul acesta, vom sprijini, prin propunerea pe care o voi aduce în atenţia dvs., tot ce înseamnă fotbal în judeţul Vâlcea”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Este pentru prima dată în ultimii zece ani când Consiliul Judeţean se implică în susţinerea fotbalului judeţean, plata cheltuielilor pentru activitatea sportivă fiind asigurată în special de administraţiile publice locale sau finanţatori privaţi. Cu toate acestea, deşi este printre puţinele judeţe din ţară care nu are în prezent sprijinul Consiliului Judeţean, AJF Vâlcea s-a descurcat bine, având afiliate în jur de 60 de echipe de seniori numai în Superligă, Liga a IV-a şi Liga a V-a, plus fotbal juvenil.

Ramona BĂLTEANU

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Saltelele care îți amintesc de somnul dulce al copilăriei

Cea mai frumoasă perioadă a vieții oamenilor este, în cele mai multe cazuri, copilăria. Atunci când îți aduci aminte de copilărie rememorezi inevitabil fel și fel de momente, jocuri, prietenii, școală, grădiniță, dar și somnul dulce care pe atunci nu prea îți surâdea, dar pe care acum ți-l dorești înzecit.

Cheia unui dormitor vintage – Noptiere și dulapuri din lemn masiv

Trăim în era în care două curente estetice se bat pentru supremație: modernism versus vintage. În timp ce unii preferă atmosfera rece și minimalistă a stilului contemporan, alte persoane s-au săturat de acest cadru.

Dotări importante din saloane și alte unități – rolul unui scaun nu trebuie subestimat

Scaunele, în varianta lor simplistă și aparent banală, sunt mai importante decât am crede. Ele fac diferența între a aștepta minute bune și nerăbdarea de a pleca.
Îndeosebi femeile se remarcă ca fiind public fidel și constant al magazinelor de încălțăminte. Nu din nevoie, ci din dorința de a potrivi mereu alte și alte tipuri de pantofi la ținutele diverse pe care le adoptă, acestea își doresc varietate.

Stirile pe zile

octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
« sept.   nov. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...