Costeşti, proiecte şi investiţii

 Breaking News

Costeşti, proiecte şi investiţii

Costeşti, proiecte şi investiţii
noiembrie 04
06:57 2018

 

Prin PNDL-2, comuna Costeşti a beneficiat de fonduri pentru asfaltarea drumurilor pe o lungime de 3,734 kilometri, reabilitarea, modernizare şi dotarea Şcolii Gimnaziale Costeşti, precum şi pentru asfaltarea unor drumuri de legătură cu localităţile vecine, Bărbăteşti şi Pietrari, printr-o asociaţie de dezvoltare locală formată cu localităţile respective, investiţie care se ridică la peste 200 de miliarde de lei vechi: „Am finalizat asfaltarea drumurilor comunale. Proiectul privind dotarea şi reabilitarea şcolii din satul Ferigi este o altă investiţie la care în prezent se lucrează. Lucrările au termen de execuţie şase luni, dar vreau să le finalizăm în luna decembrie. Proiectul care va începe în această perioadă prin ADI cu celelalte localităţi, Bărbăteşti şi Pietrari, cuprinde asfaltarea drumurilor pe o lungime de aproximativ 17 kilometri: Costeştiul are 4 kilometri, Bărbăteşti-6 kilometri şi Pietrari-peste 6 kilometri. Pentru următoarea alocare de fonduri, prin PNDL-3 voi mai depune un singur proiect, în vederea asfaltării drumurilor comunale. În cadrul proiectului este prins drumul de sub munte, care leagă Bistriţa de satul Romani, „Drumul Mănăstirilor”, drumul comunal pe care l-am declasat pe o lungime de 6 kilometri, până la Pietreni, şi cele două străduţe din centru. În total, proiectul cuprinde asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 8 kilometri. În proiect intră şi amenajarea trotuarelor şi aleilor din centrul localităţii. Cu acest proiect, infrastructura drumurilor comunale importante se va închide. Mai rămân câteva ulicioare mici şi drumurile de tarla. Sunt bucuros că, în cel de-al doilea mandat al meu am reuşit să demarez lucrări importante, pentru ca locuitorii comunei Costeşti să circule pe drumuri moderne, la standarde europene!”, a declarat primarul Peştereanu.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...