La Stroeşti se fac asfaltări cu bani din bugetul local

 Breaking News

La Stroeşti se fac asfaltări cu bani din bugetul local

La Stroeşti se fac asfaltări cu bani din bugetul local
noiembrie 14
08:16 2018

 

Toma Ciolacu ne informează că, din economiile bugetului local, administraţia Stroeşti a reuşit să aloce fonduri pentru amenajarea trotuarelor pe o lungime de 400 de metri, pe ambele sensuri de mers ale străzii principale din localitate, care deserveşte şcoala, poliţia‚ dispensarul, farmacia şi asfaltarea acestei străzi pe o lungime de 1,5 kilometri. Tot cu fonduri alocate din bugetul local, în această perioadă intenţionează să dezvolte un proiect în vederea asfaltării pe o lungime de un kilometru, pentru un drum comunal din satul Dianu: „Drumul acesta pleacă din centrul localităţii, face legătura cu localitatea Cernişoara şi Măldăreşti, un drum care deserveşte peste 70 de familii şi care în prezent este pietruit, iar, când plouă mai tare, toată piatra şi tot macadamul pleacă la vale, pentru că este foarte abrupt, nu există rigole, nu există şanţuri. Astfel am luat iniţiativa să-l asfaltăm şi pe acesta. Drumul, pe o lungime de trei sute de metri face legătura cu bazinul de apă nou, care deserveşte satul Dianu. Dacă timpul este bun, într-o lună vor începe lucrările de asfaltare pentru acest drum”, a precizat primarul din Stroeşti, Toma Ciolacu. Cu experienţă în funcţiile publice şi în administraţia locală, fiind astfel familiarizat cu ceea ce înseamnă actul administrativ, din punct de vedere legal şi birocratic,Toma Ciolacu spune că, în această perioadă şi-a conturat un set de priorităţi şi necesităţi, pornind de la realităţile din teren, corelate cu sursele de finanţare existente, dar, mai ales, armonizate cu nevoile cetăţenilor. Domenii precum educaţie-învăţământ, modernizarea infrastructurii prin asfaltare, reţeaua de apă, iluminatul stradal sau atragerea de fonduri nerambursabile europene prin GAL au fost considerate prioritare, acordându-le o atenţie specială.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...