La Stroeşti se fac asfaltări cu bani din bugetul local

 Breaking News
La Stroeşti se fac asfaltări cu bani din bugetul local
noiembrie 14
08:16 2018

 

Toma Ciolacu ne informează că, din economiile bugetului local, administraţia Stroeşti a reuşit să aloce fonduri pentru amenajarea trotuarelor pe o lungime de 400 de metri, pe ambele sensuri de mers ale străzii principale din localitate, care deserveşte şcoala, poliţia‚ dispensarul, farmacia şi asfaltarea acestei străzi pe o lungime de 1,5 kilometri. Tot cu fonduri alocate din bugetul local, în această perioadă intenţionează să dezvolte un proiect în vederea asfaltării pe o lungime de un kilometru, pentru un drum comunal din satul Dianu: „Drumul acesta pleacă din centrul localităţii, face legătura cu localitatea Cernişoara şi Măldăreşti, un drum care deserveşte peste 70 de familii şi care în prezent este pietruit, iar, când plouă mai tare, toată piatra şi tot macadamul pleacă la vale, pentru că este foarte abrupt, nu există rigole, nu există şanţuri. Astfel am luat iniţiativa să-l asfaltăm şi pe acesta. Drumul, pe o lungime de trei sute de metri face legătura cu bazinul de apă nou, care deserveşte satul Dianu. Dacă timpul este bun, într-o lună vor începe lucrările de asfaltare pentru acest drum”, a precizat primarul din Stroeşti, Toma Ciolacu. Cu experienţă în funcţiile publice şi în administraţia locală, fiind astfel familiarizat cu ceea ce înseamnă actul administrativ, din punct de vedere legal şi birocratic,Toma Ciolacu spune că, în această perioadă şi-a conturat un set de priorităţi şi necesităţi, pornind de la realităţile din teren, corelate cu sursele de finanţare existente, dar, mai ales, armonizate cu nevoile cetăţenilor. Domenii precum educaţie-învăţământ, modernizarea infrastructurii prin asfaltare, reţeaua de apă, iluminatul stradal sau atragerea de fonduri nerambursabile europene prin GAL au fost considerate prioritare, acordându-le o atenţie specială.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

 

Angajarea în videochat – mai avantajoasă decât s-ar putea crede

Chiar dacă este vorba despre un domeniu privit dezaprobator de unii, nu poate fi negat faptul că a cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani.

Rapidauto.ro este un magazin online de piese auto cu peste 17 ani vechime

Echipa RapidAuto.ro a început ca un distribuitor de piese auto în zona de vest a României, sub numele de Best Auto Vest, ajungând prin BestAutoVest.ro până la a fi un retalier online de piese şi accesorii auto adaptat la nevoile consumatorului modern.

Vrei sa faci plaja in luna ianuarie? Iata ce destinatii sa alegi!

Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp,apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore intrafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung in 2-3 ore?

Stirile pe zile

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« oct.   dec. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...