Nouă proiecte majore, într-un an de mandat al primarului din Bujoreni  

 Breaking News

Nouă proiecte majore, într-un an de mandat al primarului din Bujoreni  

Nouă proiecte majore, într-un an de mandat al primarului din Bujoreni   
noiembrie 14
08:59 2018

 

Din 2017 şi până în prezent, primarul social-democrat din Bujoreni a reuşit să obţină finanţare externă pentru nouă investiţii majore, care îşi vor găsi finalitatea în următorii doi ani. Trei dintre acestea prevăd modernizarea, dotarea şi extinderea unităţilor de învăţământ de pe raza localităţii, modernizarea dispensarului uman din localitate şi racordarea la sistemul de canalizare. În portofoliul proiectelor depuse la Ministerul Dezvoltării în vederea finanţării prin programul PNDL-2 sunt şi proiecte pentru reabilitarea infrastructurii rutiere. Aceste investiţii vor fi finanţare la următoarea alocare de fonduri. În atenţia administraţiei locale din Bujoreni sunt şi fondurile europene: „În acest sens avem spre finanţare proiectul de extindere a grădiniţei din satul Lunca, depus pe Axa 10, cu fonduri europene AFIR, proiect care se află în prezent în faza de evaluare. Dacă anul trecut absorbţia fondurilor europene a fost un eşec pentru noi, anul acesta vom avea o nouă posibilitate. Mai mult, se pare că vor da mai mulă flexibilitate în vederea accesării fondurilor europene. În proiectul de modernizare a drumurilor comunale din Bujoreni, proprietar este statul român, prin Administraţia CFR. Cu avizul dumnealor vom putea moderniza aceste drumuri, care sunt de interes public. Dacă va fi aşa, vom încerca să redepunem acest proiect, cu avizul CFR, fiindcă pe noi ne interesează să aducem bunăstare cetăţenilor, prin modernizarea acestor drumuri”, a precizat primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu. La Bujoreni, un punct sensibil este în continuare infrastructura, deoarece drumurile sunt pietruite în procent de 60%. Mai mult, există drumul comunal care, pe o porţiune de 2,4 kilometri, este drum de pământ. În acest sens, administraţia locală are ca obiectiv identificare surselor de finanţare în vederea asfaltării drumurilor comunale.

 

Claudia Şchiopu

 

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...